Med Cezir - "aşk oyunu" -tanıtım- yaman koper- 25 yaşında

Med Cezir Med Cezir
! aÿ.bibi💕🌙
Bayan
Türkmenistan
13/9/2000 (24)
"aşk oyunu" -tanıtım-
yaman koper- 25 yaşında edebiyat hocası, kız öğrencilerin hepsi ona hasta, ama yaman kızlarla pek ilgilenmez. aksine kaçar :)) babası yok, anneside izmirde yaşıyor. kardeşi gibi olan mert ile yeni bir hayata başlıycak.
mira beylice- 22 yaşında, ünvertenin edebiyat bölümünde okuyor. güzel, alımlı, hırçın :)) ailesi yurt dışında olduğu için en yakın arkadaşı eylül ile yaşıyor.
mert serez- 21 yaşında, onun için herşey teknoleji. küçükken bir kıza seni seviyorum dediğinde ters tepki aldığı için kendi kendine travma içersinde. onun için kızlara karşı kalkan oluşturdu ve kendisine bi daha hiç aşık olmıycam diye söz verdi.
eylül buluter- 21 yaşında, el bebek gül bebek yetiştirildiği için biraz şımarık, ufacıkta ukala :)) yakışıklı best model tipinde erkeklerle takılır, geri kalanı onun için sadece bir canlı varlık anlamına gelir:))
sema beylice- 19 yaşında, mira'nın ikiz kardeşlerinden biri. kardeşine nazaran insanlara karşı çok açık, dobra bi kız.
hale beylice- 19 yaşında, ikizlerin bir diğeri. içine kapanık, arkadaşlarının dışında kimseyle samimi olmaz. ona göre aşk 'saçma':))
nergis beylice- mira ve ikizlerin kuzeni, 20 yaşında. çok sempatik, girdiği her ortamda kendini sevdirir :))
selin buluter- 18 yaşında, eylülün kardeşi. okulu istanbulda olduğu için arkadaşlarının ve ablasının kaldığı apartmana taşınır. inatçı huyludur, bunun için çok tepki görür..
ve diğer karakterlerimizi senaryoda tanıyacaksınız, eee nasıl?:))

Oy Ver

6.3
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.