Kiralık Aşk - herkese merhaba, hayatinda dizi takipcisi olmayan ben, kiralik

Kiralık Aşk Kiralık Aşk
Sinsirella
Bayan
Antalya/Tr
1/1/1982 (42)
herkese merhaba,
hayatinda dizi takipcisi olmayan ben, kiralik ask dizisine tesadufen acik olan televizyonda bir sahnesi ile gec de olsa basladim. iz'in diziye yeni dahil oldugu donemmis, hani sinan,iz,omer ve defne omerin odasinda, ve imzalamasi icin omere evraklari getirmis, bardaga suyunu koymustu hatirlarsaniz. aslinda o kadar basit bir sahne ki kimilerimiz icin ama ben cok etkilenmistim. o gunden sonra ilk bolumunden itibaren izlemeye basladim, 1 hafta boyunca yetismeye calistim. buradaki cogu kimseye nazaran tabiki daha yolun basinda olabilirim ancak; 11 yillik agir tempolu is hayatinin ardindan 2. cocuk sonrasi isleri evden yurutmeye calisan bir is kadini, ayni zamanda anne, bir yandan es ve materyalist bir kadin olarak; cok basit bir hikaye uzerine kurgulanmis bu dizinin muptelasi oldum ciktim. hayatimda ilk kez bir diziyi takip ettigim icin hayatimdaki bir cok insani sasirttim. :)
degerli yorumlarinizi genellikle sessiz takip ettim, elestirilerine hayranlik duydugum uyeler de var aranizda.
bazi senaryo hatalarina, abartilmis ya da iyice basitlestirilmis bolumler olmasina ragmen hepiniz gibi ben de izlemeye devam ettim.
ben omerin ve defnenin uyumuna bayildim, ilk 20 bolum diyecegim izledikce tuylerimi diken diken eden sahneler vardi. her birini bolumuyle dakikasiyla not etmistim ve zaman zaman izliyordum dizinin finalinin ardindan. 3. kez anne olmanin tatli hazirliklari derken,belki de en son mart ayinda izledim bende iz birakan bu sahneleri. gecenlerde yine tv 'de 2 dizinin tanitimi dikkatimi cekti. birinin ilk bolumu yayinlanmistir hatta bizim meshur pamirimiz basrolde. diger dizi de temmuzda yayinlanacakmis.. konu sanki kiralik ask dizinin konusuna teget mi geciyor ne dedim icimden. ardindan actim bizimkileri izledim. bu ne guzel bir ahenk arkadaslar. sizleri bilmem ama ben kolay kolay baska dizide bu kivilcimi yakalayamayacagimi bir kez daha anladim.
zaman ayirip okuyanlara, burada senaryolari ile bizleri eglendirenlere, aglatanlara, degerli tespitleri ve yorumlariyla bizleri dusundurenlere,herkese saygi ve sevgilerimle...

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.