Kiralık Aşk - iyiakşamlar, hayırlı ramazanlar, tamer bey, sabırlı

Kiralık Aşk Kiralık Aşk
iyiakşamlar,
hayırlı ramazanlar,
tamer bey,
sabırlı gayretle özveriyle yazdığınız yorumlarınızı hikayelerinizi mümkün olduğunca okuyorum ağır eleştirilere rağmen doğrularınızdan vazgeçmediğiniz için teşekkürler..

annesinin güzel evladı iyi yürekli saygılı hayatında hatalarının sonuçlarını kendisi yaşayacak olan kardeşimiz barış hiçbir delil olmamasına rağmen baskı iftira ve ahh lara maruz kaldı menegerinin başarısızlığını yanlış kararlarını yaşadı değişim olmadığı sürece de işi çok zor:( yolu açık olsun..

annesinin kuzusu kızıl saçlı prensi hanım saygılı sabırlı ve güçlü çok sevdiğim elçinin de sessiz geriden kimseden altta kalmayan diğerlerinden farklı yaşamadığı hatalarının sonuçlarını kendisi yaşayacak olan hayatında yolu açık olsun..

dizinin bitme sebebi için daha önce çok varsayım yazıldı en yakın tahmin yapım dır süreç doğru yönetilmedi kurguya müdahaleye müsaade edildi senarist hikayesini yazamadı senaryo değiştirildi kesilen sahneler senaristi pes ettirdi oyuncularımızın bir tanesinin menegeriyle ters düşüldü oyuncu ikna edilemedi gibi gibi düşünüyorum... proje iş kime aitse profesyonel olamadılar hala ve hala ka ait resmi site görseller kapatılmaya çalışılıyor amaç barış ve elçini unutturmak bir sonraki işlerine engel olmamasını sağlamak (ka ın üstüne asla çıkamayacaklar)

sayfayı devam ettiren güzel yorumlarını senaryolarını dualarını fıkraları paylaşan tüm arkadaşlara sevgi ve saygılarımı gönderiyorum

yorumların silinme ve yayınlanmama sıkıntısı var sayfada uzun zaman sonra yazabildiğim bu yazı umarım sizlere ulaşır

sevgilerimle

deniz

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.