Kiralık Aşk - tamer bey, hadi ben de sizin gibi defne ve omeri yazayim dizi

Kiralık Aşk Kiralık Aşk
tamer bey, hadi ben de sizin gibi defne ve omeri yazayim
dizi baslarken bir mucizeye bir masala girdigimizi soylediler. masal bu ya tum asklarin onune engeller cikar (kotu cadilar, oksuz kizlarin kotu cici anne ve kardesleri vs. vs.) ancak tum masallarda asklar bunlarin tum engellerini asmayi basariyor.
bizim masalimizda prenses bir bakiyorsunuz acayip yetenekler gosteriyor (haliyle akillidir :-)) ama bir iki bolum sonra bu yeteneklerden hic bir iz kalmiyor. ornek mi - defne batmakta olan passionsin kurtarma operasyonu tek basina yuruttu ve basardi (konsolosluk balosunda bulbul gibi italyanca konussaydi bile sasirmazdim :-))
peki bizim prensimiz omer - o da bir bakiyorsunuz antarktikanin en soguk buzdagi seviyesinden en yesil kavak ormani arasinda kac defa gidip geldi.
herhalde bu turk dizilerine yesilcamdan kalma bir aliskanliktir - 2 saatlik filmde erkek ve kadin (birbirine ask) oyuncunun ucer defa gorme yetisini kaybettigini gormus bir milletiz. :-)
boyle yalpalaya yalpalaya giderken dis mihraklardan (sadece gercek hayat sevgilileri degil, yonetmen, senarist yapimci) gelen etkiler de eklenince dizi normalden erken bitti. ve binbir gece masallari yuzbirinci gecede final yapti :-)
ozellikle ikinci sezonda ne gorduk - defneyi oyuncu senaristin yazdigi gibi oynadi veya oynamaya calisti, ancak omeri oynayan oyuncu ise hic oynayamadi oynamaya da calismadi. dis mihraklar da bu goruntuyu iyice kuvvetlendirdiler onun icin de malum sonuc.
oyuncular bu dizilerde oynayarak iyi para kazaniyorlar - hem de oldukca iyi. bu paralari hak etmeleri gerekmektedir, profesyonellik geregi gercek hayatlarinda cok seylere dikkat etmeleri gerekmektedir. bazi konularda da bazi seylerden faragat etmeleri gerekmektedir. ve bunlari dizi esnasinda yapmalari gerekiyor, dizi final yaptiktan sonra gercek hayatta bakin ben sundan feragat ediyorum hayatimi soyle degistirdim demek icin oldukca gectir. ev kul olduktan sonra o eve gore yeni mobilya almaniz olmaz. dusunmeniz bile yanlistir.
hoppala benim yazimi gene begenmemisler. ancak 5 dakika dayandi. alacaginiz olsun

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.