Kiralık Aşk - ey yazilarimizi silen yuce ruhlu arkadas. anladik, cok akilli,

Kiralık Aşk Kiralık Aşk
ey yazilarimizi silen yuce ruhlu arkadas. anladik, cok akilli, cok zeki cok kudretli birisin. :-)
ben methiyelerimi ilk bastan dizeyim de insallah silmez.
ancak yazilarimizi silen arkadas unutmasin ki yazilarimizi sadece bu sayfadan siliyor, halbuki fikirlerimizi ve dusuncelerimizi silmesi asla mumkun degil.
arkadas televizyon spikeri icin basvuruda bulunmus. tum yazili sinavlari super bir sekilde gecmis, mulakata girmis ancak adamin tiki var - cumle sonunda gorulur bir sekilde goz kirpiyor. tabi magazin programi sunsa belki olur, ama haber programi sunarsa tum ciddiyet gider. komisyon tam olumsuz yanit verecekken, adam cekimin tekrarlanmasini istemis. adam cok iyi oldugu icin kabul etmisler.
adam ceplerini karistirmaya baslamis - bir cepten 3 kondom, diger cepten 5 kondom derken nihayet `ha aspirinimi buldim` demis, aspirin tabletini agzina atmis ve haberleri muhtesem bir sekilde sinmus - tik olmadan. ise kabul edilmis.
komisyon baskani - size nir sey sorabilir miyim demis. beyefendi bu ceplerinizden cikan kondomlar neydi boyle.
adam: en buyuk problem aspirini satin almaktir. eczaneye gidiyorum `bana bir kutu aspirin verin` (tik) diyorum - onlar da bana kondom veriyorlar. gercekten aspirin istedigimi anlatincaya kadar 5-10 kutu kondom satinalmak zorunda kaliyorum. :-)

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.