Kiralık Aşk - dilekb • 27-04-2017 21:16 çok haklisin. tv programlarinda,

Kiralık Aşk Kiralık Aşk
dilekb • 27-04-2017 21:16
çok haklisin. tv programlarinda, gazetelerde olduğu gibi sosyal medya ve bu sitede de her daim bariş i ön plana çikarmaya parlatmaya çalişan her hatasini örtbas eden veya görmezden gelen, iş elçin e gelince nasil ne şekilde çamur atarim diye uğraşip didinen, bunu yaparken genelde çok adil olduğunu dile getiren bir grup zaten hep oldu. bunu görüyoruz.
ben de şu kadarini söyleyeceğim. bu dizinin bitmesinde en büyük suçu / payi olanin bariş olduğunu düşünüyorum ve bu düşüncemi değiştirmeme neden olacak en ufak bir işik hali hazirda görmüş değilim. detaylarini şimdi bir kez daha anlatmayacağim.
burasi kiralik aşk dizisini, senaryosunu, yapimcisini, senaristini, oyuncularini kostümcüsünü, kameramanini makyözü konuşabilmemiz için var. ben burada bariş hakkinda ne düşündüğümü söyleyemeyecek isem, sadece geçmiş olsun, çocuklariniza başarilar, güle güle git, güle güle gel, biri fikra anlatsa da gülsem demek için mi buraya gireceğim. tabii ki de elçin le bariş la ilgili düşüncelerinizi de öğrenmek ve kendi düşüncelerimi de paylaşmak için girmeye devam edeceğim.
haaa burada dizimiz bitti, artik sadece dizimizin dişinda şeyler konuşuyoruz diyorsaniz işte bu hiç olmaz.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.