Kiralık Aşk - sevgili dostlarim gecen hafta sali gunu operasyon olacaktim

Kiralık Aşk Kiralık Aşk
sevgili dostlarim
gecen hafta sali gunu operasyon olacaktim sizinle bu bilgiyi paylasmistim
pazartesi hastaneye gittim son tahliller ve hazirliklar icin o gun ped sonucum cikti doktorlar operasyonu ertelediler cunku yayilim umduklarindan cok fazlaymis once kemoterapiyle kitleleri kucultup sonra mudahaleyi uygun gorduler hic vakit kaybetmeden yogun ve yuklemeli bir tedavi basladi ben terapiden sonra 5 gun sanki yasamadim allahin suyu bile cok kotu kokuyordu daha yeni yeni kendime geliyorum ama uzun surmeyecek cunku tam duzelecem derken ikinci tedavi baslayacak.

sayfayi geriden takip ettim beni soran merak eden tum dostlarima tesekkur ederim dualarinizin ne kadar kiymetli oldugunu bir bilseniz bu onemsenmeyi ve sevgiyi hissetmek tedavinin en etkili ilaci hepinize ayri ayri tesekkur ederim.

turkan hanim ayni dertten muzdaribiz ama umut inanc sevgi bizim anahtarimiz bazen yoruluyoruz aci cekmek yorar ama onunda sonu olacak ve biz atlatacagiz allahin izniyle lutfen sende inan.

dun turkan hanim gibi hissettigim bir gundu bir evladim var allah bagislarsa dun yanima geldi anne sana ihtiyacim var onumde nisan dugun evlilik var sen olmassan ben bunlarin ustesinden gelemem lutfen beni birakma dedi ve ben o zaman iyi olmak zorundayim dedim dunden beri kendimi daha iyi hissediyorum ben inandim turkan hanim lutfen sizde inanin.

tek tek isim yazmayacagim birini eksk yazarsam hatiri kalir hepinize ayri ayri cok cok tesekkur ediyorum allaha emanet olun gonul dostlarim bize yazilan 59zuncu bolume cok duygulandim sonsuz tesekkurler
papatya

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.