Kiralık Aşk - gönlü güzel arkadaşlarım, dostlarım .. çok çaba verdik

Kiralık Aşk Kiralık Aşk
gönlü güzel arkadaşlarım, dostlarım ..
çok çaba verdik değil mi ..bitmesin arkadaşlığımız diye ..yetmiyor bazen çabalar . herkesin çabası farklı ..kardeşim sıla çok hızlı senaryo yazdı ..inanılmaz olanı dört ayrı senaryoyu ilerletti ..çoğaldı senaristler ,hepsinin tarzı farklıydı ..kardeşim gülçin ve aysu ..komedi kattılar işin içine deliliğimizi tescilliyen kardeşim fanesin hunileriyle girdik tımarhaneye ..beni hasta değil doktor yaptılar , bir baktım ben hastalardan daha fazla deliyim yoksa niye lunaparka götüreyim onca huniliyi ...yaz ayları böyle neşeli geçti ..düğünden kaçıp yazan aysun ve gitme dediğimiz için kalan gölcüklüyü unutabilirmiyiz ..
ya evladına merhem olmaya çalışan bakülü kardeşimizi ..ne acılar çekerken yazdı ..öne çıkanları yazdım kimseyi unutmadım ...o yaz benimle mezara kadar gidecek bir yaz ..dizi yoktu ,yerine sadece yürekli kadınlar vardı ..
güzel yazılarınızı ve bana çağrılarınızı okuyorum ..
neden yazmadığımı biliyorsunuz ..bir çağrıya uydum sayfaya yazmayı bıraktım ..özgürlükten bahsedip özgür bırakmadığımı yazdı arkadaşın biri ..
benim sevmediğim ve sevmediğimi sürekli söylediğim konuda ,kendisinin okuma ve yazma hakkını engellediğimi düşündü ..ve bu konuda sürekli yazanlarıda engellediğimi ..ben yazmıyorum ne zamandır selam kelam dışında ..neden sadece iki tane yazı oldu sevmediğim konuda ..sorun benmiydim ,yoksa tüm erkekler mi ...ilginç olan nedir biliyormusunuz başka sayfaya gittim arkadaşlardan biri ordada buldu beni yazdığım yazının altına ordaki erkek oyuncuyla burdakini kıyaslıyan yazı bırakmış ...şaka gibi ..
iyide ben oyuncuların kıyaslanmasına kızmamki olması gereken olarak görürüm ..beni üzen vebal alacak yazılar ve yapmayın diyen bana dostlarımın dahi kırmayın birbinizi yazısı yazması kırılan ben değilim burda olamayan birine sürekli aşağılayıcı yazı yazılması ,aslında kırılan insanlık onuru ..
ve buna seyirci kalınması ..artık ben sustum dilerim sayfa susmasın ...
...
derin hanım isminizle özdeş derin bir şiir bırakmışsınız ..okudum özümsedim
...
peri hanım okuyorum şiirlerinizi ..olmamamın açıklaması üstte ..
...
sultan hanım kaderi beğenmenize sevindim ...ben başlatırken amacım farklıydı daha gelişecek herkesin katılacağı bir senaryo idi hedefim ..
sadece düşüncede kaldı ..ordaki karakterlerin çoğu gerçek sadece isimleri farklı birinin ismi değişmedi olduğu gibi ...nur el attı sağolsun ölmesine müsade etmedi artık onun ellerinde ..yazma isteğim yok farklı bir sayfada iki yazı yazdım hepsi bu ...
...
arada yine uğrar hatırınızı sorarım ,kendinize iyi bakın hoşçakalın ...


müzik kutusu ...

fuat saka ...


nesini söyleyim ...


tamer ...

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.