Kiralık Aşk - gülçince yazın yeni düştü sıcağı sıcağına yazayım

Kiralık Aşk Kiralık Aşk
gülçince yazın yeni düştü sıcağı sıcağına yazayım istedim ..
dizinin senin pencerenden görüntüsü oldukça gerçekçi.. nerelerde dönemeç var ,uzamayla beraber birazda sırra denge gelsin kaygısıyla ömere yaptırılan ev alma saçmalaması, (tüm kaçış yollarını tıkamışsın tebrikler)galoya denge için gelen doktorun yapay duruşu ,.. hepsi doğru tespit.. sadece bu işleri bilenlerdenim bu senarist yazar ,yönetmen benimser, kısmı sinemada geçerli değil..çoğu yönetmen senaristle çalışmaz zaten ..çalışanda hikayeyi anlatır senaryolaştır der .. dizilerde kısmen geçerli benim dersen yönetmen dayanmaz ..katkı yapma yetkisi alınan gider ...
bizim dizidede dayanmamış ..her önüne gelen yönetmen olamaz.. yönetmen hikayeye katkı yapar, görselliğe ancak o zaman döker... yoksa yazdım çek denirse ne olduğu görüldü ...hikaye yarım kaldı (film yarıda kaldı)..
oyuncuların her mikrofona konuşma gibi bir durumu var ülkemizde ..bu kendi kalelerine gol olarak dönüyor çoğu zaman ..açıklama yapmıyan kazanıyor ..
çok genç olmaları sebebiyle mazur görülebilirler ..
(herkesin gerçek aşkı kurgudan daha iyidir ..bunu yerli yersiz dillendirmek hataydı ) yazın güzel gülçince bu kadar kapsamlı beklemiyordum ,bir iki satırla katkı yapayım istedim ..eline yüreğine sağlık ..


tamer

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.