Kiralık Aşk - gülçince, dizideki ayşegül'le ilgili yorumun ve tanık

Kiralık Aşk Kiralık Aşk
gülçince, dizideki ayşegül'le ilgili yorumun ve tanık olduğun ayşegül'le ilgili yaşanmışlığı paylaştığın için çok teşekkürler..

ayşegül konuk olunca evime, madde madde yazdıklarını görmeyi bekledim her hafta umutla.. sessiz çığlıklara umut olur, yol gösterir diye.. olmadı malesef..

evet çevremizde çok fazla ayşegül'ler var.. en azından senin tanıdığın ayşegül kendine huzurlu bir hayat kurabilmiş, sizler gibi duyarlı canlar sayesinde..

malesef bir çoğu bunu başaramıyor.. ya çevresinde duyarlı, destek olacak kimsesi olmuyor veya bunu kendine layık görmüyor.. ki ikincisi daha acıklı geliyor bana.. böyle geldi böyle gidecek diyerek hayatına devam etmeye çalışıyor.. dayanma gücü tükenmeden önce, değiştirme çabasına girsede karşısındaki erkeği olmuyor.. çünkü böyle arızalı birini değiştirmek neredeyse imkansız.. sorunun kaynağına inilmesi gerekiyor yani çocukluğuna.. ( geldik mi en önemli zaman dilimine !!! ) bunu anladığı zamanda çareyi kendini değiştirmekte arıyor.. belki değiştiğini, iyileştiğini düşünüyor ama nafile.. malesef yaşadığı bütün hayal kırıklıkları, içinde kapanması zor yaralar bırakıyor.. dışarıdan bakınca iyi gibi görünsede aslında hep eksk yaşıyor.. elbette hayata tutunma nedenleri olduğu için ayakta kalmaya devam ediyor.. her gün içinde bir şeyler eksilerek.. yaşamak ama insanca yaşamak her canın en temel hakkı.. sevgiyle, saygıyla, sarıp sarmalanarak..

hayırlı geceleriniz, aşk dolu günleriniz olsun gönül dostlarım..

saygılar, selamlar, bendenizden..

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.