Kiralık Aşk - 23:16 zaten bütün oklar onu gösteriyor. ilk 21 bölüm metin

Kiralık Aşk Kiralık Aşk
23:16 zaten bütün oklar onu gösteriyor.
ilk 21 bölüm metin balekoğlu hem oyuncuların haklarını koruyordu hem yapımcı - senarist arasında tampon görevi yapıyordu (gorevden alındıktan sonra açıklamasını okuyunuz). kasım-aralık 2015 oyunculartla yapımcı arasında çalışma süreleri ile ve ücretlerle ilgili problemler vardı.
yapımcı barış yöş'u getirdi - şimdiye kadar hiç bir diziyi başlatamamış veya devam ettirememiş - tamamen dizi batırma ustası. bundan önceki dizisine başladıktan sonra elçin 8 bölüm sonra ayrılmıştır. ki bu yönetmen de g ile iyi ilişkilerde idi. anında elçini sepetlemek için operasyonlara başladılar - iz geri geldi, sonra gallo. ancak izleyicilerden alınan tepkiden dolayı vazgeçmek zorunda kaldılar (tabii kanaldan da büyük ihtimalle uyarı aldılar). ama yine de barış yöş kendi rekorunu kırdı - tam 24 bölüm yönetti.
yerine şenol sönmez yönetmen olarak geldi, ancak bu sefer g.'ye yakın mihraklar senaryo gurubuna girmişlerdi. ve gelsin tutarsızlıklar, gelsin öpüşememe sahneleri vs.
yeni sezonla birlikte, meriç acemi pasifleştirildi, ayrıca perşembe günleri b&g sosyal medya magazin faaliyetleri ve mümkün olduğu kadar elçini yıpratma haberleri. (dikkat edin türk nergiz şenol sönmez başladıktan sonra buradan kayboldu; ki bence o meriçin ekibinden 'kamuoyu yönlendirme ve nabız yoklama' elemanıydı)
tabii gerçekler er veya geç çıkacak. ve tabii dizinin bu şekilde bitmesine sebep olanlar kendilerine düşen cezadan paylarını alacaklar. tabii kanal da tepkilerden dolayı oldukça fazla izleyici kaybedecek.

Oy Ver

6
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.