Karagül - mutlu ak$amlar karagül ailesi veee deyzem kizi

Karagül Karagül
M🦋
Bayan
Sadece AYça💙
1/8/1988 (36)
mutlu ak$amlar karagül ailesi veee deyzem kizi serapgülüüüm:):):) yine finale dogru günlerden karagüüül:):):) 19.05'arkada$im anladim sorun yook:)
$u an dizimiz özeti veriliyor sabirsizlikla yeni bölümü bekliyorum:) hadi in$allah güzel bir bölüm izleriz.. bol bol anne ogul ve karde$ sahneleri olur.. özlem ve kasim a ne olacak acaba ikisi ile alâkali bi$ey yazmiyordu özette.. setten gelen resimlerde maalesef ki asim la ilgili de bi$ey yok yoksa oda mi ölücek?:( ya asim ve emine finalde mutlu görmek istiyorum cünkü ebru kadar hakedenlerden biri de onlar.. bu ak$amki bölümde yine ada ve baran sahnesi olucak merak ediyorum ada abisine neler söyleyecek..
bu arada günay hocanin paylastigi video da ismini yazamiyorum reklam acisindan, ayça karavanda agizindan kaciriyor istanbul da teknede cekim var mi$:)) halifeti de cekimler son buluyor galiba artitk.. dizimiz bitiyor böylesine güzel bir ekibi bir arada göremeyeceyiz bunun buruklugu var icimde:/ allah hepsinin yolunu acik etsin hepsinin oyunculugu birbirinden mükemmel!!!
#karagül #122 bölüm #finaledogru #içimdekiate$' diyor bu ak$am.. iyi seyirler canfanlar:))

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.