Karagül - selam karagül ailesi. ayçacim sana katiliyorum yani söyleki

Karagül Karagül
M🦋
Bayan
Sadece AYça💙
1/8/1988 (36)
selam karagül ailesi.

ayçacim sana katiliyorum yani söyleki narin ebru nun dogum yaptigi zaman istanbuldaydi baran i almak için ordaydi.. murat getirip konagin ortasi birakmamis baran i.. tabiki murat i savunmuyorum ama bir anne den çalinan evlat var orta da buna ortak olan susan herkes suçlu.. ve narin murat in resmi kocasi olmadigi için kendi soyadini tasiyor yani abisi ile ayni soyad.. kendal firat in atölyesini satmak için narin den imza istedi yani.. kaldiki ada zaten baran a ne söylesede inanmiyor sirf nazlini sevmediyinden söylüyor zanneder.. kadriye nin tek bir farki var narin ve kendal dan oda yapmis oldugu her sey için pisman kendini affettirmek için hersey yapar.. kadriye ebru dan af diledi ama bu biseyleri deyisdirir mi? bir anne nin iyirmi yil göz yasi dökmüs oldugu gerçegini deyisdirmez..onlar nasil ebru nun cigerini yaktilarsa öyle de cigerleri yandi..
anonim narin in ebru dan daha iyi bir anne mi? eminmisin buna? bir anne diger bir anne nin canini yakar mi? narin yakti ama ebru nun canini yakti!.. sirf baran i kaybetmemek ugruna neler neler yapti ebru ya.. ama unutdu ebru bir tek baran in annesi degildi onun daha üç çocugu daha vardi ama narin onlari düsünmeden bencilce davrandi.. kimse ebru nun anneligini sorgulayamaz!.. ebru iyirmi yil sonra ögrenmis oglu ölmemis baran mis diye.. baran ebru ya bu kadar tepkiliyken nasil yaklassinki?.. ebru mükemmel bir anne, merhametlidir sadece onun caninan kanindan olan oglunu geri istiyor yillar önce çaldiklari oglunu.. baran da ayri bir tiriplerde zaten sevdiyi kiz varken ne gerek vardi elin belali kizini korumak üstelik ona nikah kiymak..
artik umarim ki karagül e yakisir bir final olur..dahasi final bölümüne kadar ebru ve baran sahneleri izlemek istiyorum.. serdar ada ya evlilik teklifi yapti bir takim olaylar oldu sonra arkasi kesildi..her bölüm nazli izlemekden icime fenalik geldi.. oguz da elifle evlenmis galiba resimleri var internette.. yani anlamadim elif ne zaman basröl oldu yoksa olduda benim mi haberim yok?! her bölüm gereksizlerle gecistiriliyor önemli karakterleri görmüyoruz bile, dizi ana konusundan coktan cikti oda ayri bir mesele:// senarist yazamiyor bes belli saçmaliyor!! dizi bitti ama kendine bi gelemedi senaristimiz.. baran ve nazli nin saçma nikahindan sonra bir saçma nikah da oguz ve elif olucak.. ben oguz a cok üzülüyorum yazik ya valla kizi icin kendini yakiyor resmen..
arkadaslar geçenler de anket yaptim admin dün onaylamis, "karagül dizisinin en sevdiyiniz çifti" herkes kendi sevdiyi çifte oy vere bilir.
#karagülefsane; #deyzemkizimayser;
murat narinin resmi kocasi olmadigi icin kendi kizlik soyadini tasiyor, yukarda narin muratin kocasi yazmisim of pardon..kafa kalmadiki.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.