Karagül - selam karagül ailesi:)) evet ayça nazli gibi anasida fena çikti..

Karagül Karagül
M🦋
Bayan
Sadece AYça💙
1/8/1988 (36)
selam karagül ailesi:)) evet ayça nazli gibi anasida fena çikti.. yani bir ana olarak kizinin hayatini düsünüyor ama masum insanlarin hayatini tehlikeye atiyor.. baran da yanlis yapiyor ada hakli bu satten sonra nazli dan kurtulmak biraz zor görünüyor..
hahaha evet kendal nazliya az bile dedi valla ama en çok ada ve kendal'in ilk defa ayni fikirde olmalari çok komikdi o sahne:))
valla açikcasi ben ne olursa olsun finalde narin&oguz kavusur düsünmüsdüm.. elif&oguz durumu çok fazla uzadi hele kizi için böyle bir fedakarlik yapmasina gerek yoktu..oguz narin i seviyor iyirmi yil deyismedi bundan sonrada deyiseceyini düsünmüyorum..elif kendini aldatiyor oguz un onunla deniz için evlenmek istediyini bal gibide biliyor.. insallah evlenmezler ama resimleri bende gördüm nikah belki iptal olur.. insallah final tüm karagül fanlarini mutlu edicek bir sekilde olur.
kendal kötü biri hatta katil ,onun yüzünden masum günahsiz kaç kisinin hayati cehenneme döndü.. özlem in bebeyinin babasi kendal bence kasim degil.. ayrica kendal aci çekerek yaptiklarinin bedelini ödüyerek ölmeli..kenan diziye geri gelicek mis kendal in cezasini verir insallah!.
senan kardes baran nazli ile formalite olarak evlendi yani yardim amacli..öyle bisey olamaz mümkün degil!.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.