Karagül - dizi baslar baslamaz ekranin üstünde yazilan "finale

Karagül Karagül
M🦋
Bayan
Sadece AYça💙
1/8/1988 (36)
dizi baslar baslamaz ekranin üstünde yazilan "finale dogru"yazisina üzüldüm:/ ne kadar final yapacagini bilsemde alismak biraz zaman alicak gibi!..
adacim yine harikaydi ya nazlinin bi güzel agzinin payini verdi abisini korudu helal olsun:)) özlem'in ayse yi korumasi onu sahip cikmasi cok hosdu..özlem'in icindeki iyilik disari cikmis.. vee asim in böyle olma sebebinin kendal oldugunu tahmin ediyorduk dogru cikdi.. ah be asim böyle bir baba icin neden sustun? seni görmeyen sevgini haketmeyen bir baba.
hahahahahaha ada ve kendal ayni fikirde ay çok komik sahneydi ba yil dim:)))
emre de pek bi romantik çikti be en azindan sevdiyine sahip çikiyor onu mutlu etmek icin biseyler yapiyor:) maya ve emre nin yemegi güzeldi tabi sevgililerin planida güzeldi:) ada ve serdar umarim barisir onlarda mutlu olur:)
ve karagüle'e özel olan yine muhtesem bir rüya sahnesi izledim aybar müthisdi.. nazli ve baran evlendi off ya ayse gördü yazik oysa ne umutlarla gelmisti.. baran nazlini koruycam diyerek karisi yapti evlenecegi kizada hayal kirikligi yasatdi.. kendal asimin her seyi hatirladigini ögrendi kim bilir ne yapacak.. adam kardes katili olmus oglunu öldürmeyi bile göze alir!

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.