Karagül - selam karagül ailesi:))* serapcanim söylediyin mantikli ola bilir

Karagül Karagül
M🦋
Bayan
Sadece AYça💙
1/8/1988 (36)
selam karagül ailesi:))* serapcanim söylediyin mantikli ola bilir narin vicdan azabindan canina kiyar..ama yine de ölmesi gerekmiyordu narinin..baran yikilicakdir bu duruma ebru da üzülecekdir çünkü o merhametli biri.. diziler hep mutlu sonla biter acaba karagülümü nasil bir final bekliyor?/
nihal abla evet oguz iyi biri hem yillarca uzaktan sevmis biri olarak sevdiyine kavusmayi mutlu olmayi hakediyordu..ama yinede tam bisey bilemeyiz belki final tüm fanlari mutlu edecek gibi olur:)
eyerki baran ve nazli evliligi gercekden de oluyorsa her ne kadar baran kahramanlik pesinde olsada ayse bu durum karsisinda yikilicak.. ayse baranin yüzüne bakmasin oda nasil bir hata yaptigini anlasin..nasil olsa nazli amacina ulasti baran da kahraman oldu sanki üstüne vazifeymis..
4.sezon dur her cuma kacirmadan izlediyim güzelim diziyi ne hale getirdi senarist..maalesef bu sezon hiç bir beklentimizi karsilamadi dizi..her bölüm mutlaka bir sacmalik oldu..fark ediyorumda bir kaç bölümdür gülizar yok onun yerine nazli ve belali abileri var.. final de asim'a ne olucak acaba? onu bu hale getiren kendal mis niye getirmis sebeb ne ögrensek artik diyorum.. ama büyük ihtimalle asim kendalin mehtiyi öldürdüyünü görmüs ola bilir bence..baska bisey de ola bilir.. bana göre kendal dan baska herkes final de olmayi haketdi..
senan kardes hãyãli senaryon iyi ama isterim ki narin kendini degilde kendali öldürür.
ya ben diyorum ki senarist kardes özlem hamile ama daha babasi kim bilmiyoruz,final de mi ögrenicez ? :)

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.