Karagül - nilaycim ayse zaten üniversite okuyor..ben ne olursa olsun

Karagül Karagül
M🦋
Bayan
Sadece AYça💙
1/8/1988 (36)
nilaycim ayse zaten üniversite okuyor..ben ne olursa olsun baran'in nazli'yla evlenmesini saçma buluyorum.. ayse ve baran birbirini seviyor nazli gereksiz bir karakter ve onun hikayesi de çok siradan.. hem ayse nin su an destege ihtiyaci var ama olsun özlem onu yanliz birakmaz.
ayça bende baran'in son zamanlar da ebru ya karsi göstermis oldugu tavirlarindan sinir oluyorum.. baranin narin'e taviri bakisi farkli yumusadi sanki biraz ama ebru ya tam tersini yapiyor kötü davranmaya devam ediyor.. valla adacim hakli bosuna baran a kûçûk kendal söylemiyor.. bazen bende izlerken öyle düsünüyorum ebru al ada ni maya ni rüzgar i git istanbula belki o zaman baran aga anlar senin kiymetini.. ama ebru anne ve bir anne asla evladini birakmaz ne olursa olsun.. eyerki baran bir seçim yaparsa ve o seçim kim olur o zaman neler olur bilemem.
senan geçen sen ayse istanbula gidicek yazmistin yani tahminin o yöndeydi.. ola bilir, gönül isterki istanbul çekimlerinde ebru kizlari ve ogullari olsun.. bakalim senarisitin gönlü kimden yana olucak:)

Oy Ver

6.4
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.