Karagül - selam karagül ailesi:)) tam belli degil final olucagi, yetkili

Karagül Karagül
M🦋
Bayan
Sadece AYça💙
1/8/1988 (36)
selam karagül ailesi:)) tam belli degil final olucagi, yetkili kisilerden açiklama yapilinca anlariz hayirlisi neyse o' olur insallah..
yok ya final daha güzel olsun bu felaket bir tahmin hiç sevmedim karagülüme güzel bir final yakisir.. evet nazli karakterine anti olan çok kisi var biri de ben sevmedim bu kizi sinsi ara bozuculukdan baska yaptigi bir sey yok..
21.02 de yazan arkadas evet gecen bölümde ayse ve baran konusmasinda ,baran narini hayal etdi bu bana göre sacmalik.. baranin öz annesi ebruyla yok hiç bir anisi? var tabiki.. ama böyle bir sey olmasi çok sacmaydi.. çünkü bu hikayenin kahramanlari ebru ve baran, iyirmi yil birbirinden çalinan anne ve ogul.. ve biz onlarin kavusmasini bekliyoruz er geç bu olucak! baran ebrunu annesi olarak kabul edecek! bakalim o zamanda mi baran için hayirli evlat diye bilecekmisiniz.. baran mutlu olmali aslinda onun ebru gibi bir annesi var.. hep soruyorum ama cevap vermiyorsunuz ebrunun yerinde olsaniz narine hak verirmiydiniz hálá merak ediyorum..
bizim final yapacagimizi duyanlar az kalsin bayram edicekler:)) ama"karagül" 3yil 4sezon süren bir"efsane" ve biz böyle efsane bir dizinin fanlari oldugumuz için gururluyuz mutluyuz çünkü biz gerçek karagülcüyüz!!:))
#karagülsevdalisi:))
yani narincilere göre baran ebrunu secmiyorsa kabul etmiyorsa hayirli evlat ama ebrunu secer kabul ederse hayirsiz evlat oluyor.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.