Karagül - hosgeldin nihal abla:) evet sanki hiç dertleri yokmus gibi bir nazli

Karagül Karagül
M🦋
Bayan
Sadece AYça💙
1/8/1988 (36)
hosgeldin nihal abla:) evet sanki hiç dertleri yokmus gibi bir nazli çikti.. narin de pek bi nazli sevdalisi çikti.. narine yine sinir oldum olmuyor be abi narine empati yapamiyorum,durmadan ebrunu haksiz göstermeye çalisiyor.. nevardi barana öyle söyleyecek narin hanim böyle yaparsan saniyorsunki baran seni sececek ebru yu dislayacak mi? ebru hakli olarak çocuklarini ve konaktakilari düsünerek nazliyla konustu.. anlat derdini yardimci olalim dedi ama kovmadi nazli öyle anlayip gitmeyi secti..baran da narin gibi ebru ya saldiriyor onu sucluyor anlamadan dinlemeden.. hos baran bu ne beklenilirki baska ne de olsa narin büyütmüs onu.. baran ebru ya öyle davraninca ona kiziyorum sinir oluyorum.. hãlã ebru nun haksiz oldugunu göstermeye calisiyorlar..
vee fragman yine bomba yine olay.. baran aga nazilini almis konaga getirmis.. nazlinin abiside gelmis kadro tamamlanmis baran aga nazli benim karim biz evlendik dedi yaaa ben sok oldum ama bekliyordum..kahramanimiz külkedisini kurtardi..hayirli ugurlu olsun narin nazli gelinin oldu,senin gelinin cünkü sen pek bi sevdin..ebru ya öyle gelin olmasada olur yani..al hayrin gör sen..
kendal durmak bilmiyor oglu icin daha kimleri öldürecek kac masumun cani yanacak? simdi ayseni sevdanin katili gibi gösterdi.. baran nazlini kurtardigina sevdiyini kurtarsaydin daha iyi olurdu!

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.