Karagül - selamlar karagül ailesi. karagül bayramimiz kutlu olsun. yeni

Karagül Karagül
M🦋
Bayan
Sadece AYça💙
1/8/1988 (36)
selamlar karagül ailesi.
karagül bayramimiz kutlu olsun.
yeni bölüm için az bir saat kaldi..yine heyecan dolu muhtesem bir bölüm izliycez,insallah..en son isçiler samverdi konagini basmisti..bakalim onlari kim durdura bilecek..ayse annesini kaybetmenin acisiyla kendalin bogazina biçagi tutmus bakalim ne yapacakdir..herkese iyi seyirler fancanlar.
"doymadim ben anneme,doymadim ben kokusuna..gözünden gelen bir damla yasa muhtacim simdi"... ayse nin pismanligi herkese bir ders olmali bence,sevdiklerimizin kiymeti yasarken bilmeliyiz :/ "annemi istiyorum,bana annemin kokusunu getire bilir misin" ayse nin söylediyi her söz insanin yüregine dokunuyor :/ iyiki baran var aysenin yaninda, bu zor zamaninda onun vermis oldugu destek ayri tabi.. baran; adalet istiyorsan git savci ol, avukat ol ama katil olma"ayse.. maalesef kendalin hakkindan jandarma bile gelemiyor, bir sekilde suçsuz olduguna inandiriyor herkesi.. maya ve emre sahnesi güzeldi,emrenin söyledikleri çoook güzeldi':)) narin yine firsatini buluyor bi'sekil de ebru ya saldirmak için.. narin baran la ters düsmemek için her seye göz yumuyor.. ada nazli dan süphe etmekde hakli ve ebru da kizina destek çikti diye narin yine saldiriyor.. ama çok yakinda narinin tarafini tutdugu su nazlinin abisi gelecek konaga o zaman görücez seni.. nazli sanki konakda misafir degilde ev sahibi, bir de barani sahiplenmis ama hangi sifatla onu anlamis degilim.. nazli ayse nin konakda kalicagini duydugunda yüzü düstü bir bozuldu bir bozuldu sanki baran üstüne kuma getirmis:)) kiza gicik oldum be!
biiiz ebru ve baran sahneleri istiyoruuuz ama nedense senarist bizi duymuyor ya da duymak istemiyor! ayni evin içinde yasiyorlar ama hiç konusmuyorlar.. su anne ogulun hãli ne olucak? ne zaman onlari izliycez? hikaye ne zaman ebru ya dönecek acaba?!

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.