Karagül - selamlar sevgiler karagül ailesi*mutlu pazarlar herkese:)) senan

Karagül Karagül
M🦋
Bayan
Sadece AYça💙
1/8/1988 (36)
selamlar sevgiler karagül ailesi*mutlu pazarlar herkese:))
senan kardes ben senarist degilim nerden bileyim? baran bu ne tepki verecegini az çok tahmin ediyoruz.. kendal i vurmak isteyecekdir.
reytingde yine iki olmusuz bence bu daha iyi senarist olaylari böyle yarida birakirsa reytingler daha kötü olur.. hiç bir seyin düzeldiyi yok.. hani oguz dedi ya sucluyu gözünden anliyorum kendali da herhalde gözünden anliyor ama bu yetmiyor sucunu isbat etmen lazim.. kendal herkesi öldürmeden cezasini cekmeli artik.. o,kadar cok olay oldu oguz hic birini cözemedi nasil komutansa artik.. idris kendalin oglu oldugunu ögrendiyinde ben sandim ki adam kalp kirizi gecirecekdir, allah düsmanimin basina vermesin kendal gibi evlat!
narin e artik söylecek bir sey bulamiyorum.. baran her seyi biliyor o günlügü saklaman neyi deyisecekki? narin bencil niye cünkü kendini düsünerek o gûnlügü sakladi barani degil.. burda yorumda arkadas yazmis narin bu kadar yasa getirsin bir baskasi gelsin alsin yazmis, narin o bir baskasi dediyiniz kadinin oglu almis büyütmüs o bir baskasi dediyinize yazik degil mi? ebru gecen bölüm baran a güzel dedi ama ikinci kendal istemiyoruz:))
karagül heyecandir gercek karagül fanlari candir:))

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.