Karagül - kendal yine oğuzu,herkesi kandırmayı başarıyor..bu kadarda olmaz

Karagül Karagül
kendal yine oğuzu,herkesi kandırmayı başarıyor..bu kadarda olmaz yani..o silahları gülizarın evine kendal koydurdu..oğuz suçluyu gözünden tanırım diyor hani nerde? kendal onca şey yaptı ama hep serbest bırakıldı...adam bir şekilde kendini aklamayı beceriyor..baran da hemen inanıyor sinir oldum yani..bakalım baran kendalın amcası olduğunu öğrenince ne yapacak? özlemin bebeği kaybetmemesi çok saçma ve mantık dışıydı..o kadar kanaması oldu ve düşme tehlikesi vardı..öldürmeyen allah öldürmez tabi ama bana saçma geldi..
of yanlış yazmışım baran kendalın amcası olmadığını öğrenince ne yapacak diyecektim..yaa bıktık bu kendaldan artııık..ayşe kessede kurtulsak..
fragmanda ada nazlıyı kovuyooor haha ay bayıldım o sahneye:))) baran ayşeye tavır yapıyor ama bilmiyorki ayşe onu aradı mesaj gönderdi..nazlı silmeseydi baran görücekti..
şu nazlıyı diziden çıkmalı acilen..utanmadan birde bağırıp çağırıyor herkese..
senaristler sabrımızı zorlamayın artık yeter..
herkes bir yandan konaktakilere saldırıyor..tek işçiler kalmıştı konağı basmayan onlarda geldi tam oldu..ortada kendalın hakkından gelecek kimse yok..nasıl düzelecek herşey bilemiyorum..bu sezon zor görünüyor gelecek sezon belki düzelir..
rüzgar yaramazlık yapmış ebrunun günlüğünü okumaya kalkmış..o almasaydı narinin eline geçmeyecekti..tam adamı bulmuş yani..ah rüzgar ah..
kenan ortalıkta görünmüyor diziden çıktımı çıkmadı mı belli değil..sibele o kadar güven bana dedi ama sonuç ortada..kenana güvenen yarı yolda kalır böyle..herşeyin sorumlusu senaristler tabi ama işte karakterlere yükleniyoruz bizde napalım:))

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.