Karagül - alkislar"sevda erginci"kusursuz oyunculuk helal olsun:))

Karagül Karagül
M🦋
Bayan
Sadece AYça💙
1/8/1988 (36)
alkislar"sevda erginci"kusursuz oyunculuk helal olsun:)) ayse hem agladi hem aglatti:( sibel e yazik oldu:(
ebrunun baran la konusdugu sahne ne kadar güzeldi"ailen icin bir sey yapmak istiyorsan bizi kursunlardan degil,ümitsizlikden kurtarmak icin ugras" vee baran abilerini yanlis birakmayan kiz kardeslerine helal olsun çok güzel sahneydi.. narin yine yapti yapacagini.. simdi bir sey yazsam hemen narine yükleniyorsunuz empati kurmuyorsunuz diyeceksiniz.. simdi ben narine ne diyim o günlügü baran okuyacak beklerken bu nerden ciktiki of.. narin allah askina ne yapiyorsun baran artik her seyi biliyor sen o günlügü saklasan ne olucakki? hãlã neden korkuyorsun narin sen kendi analigina güvenmiyorsun ebrunun anneliyin den korkuyorsun!
özlem bebeyini kaybetmemis çok sükür sevindim:)) vee ayseni yanliz birakmayan barana helal olsun,aybar sahnesi çok iyiydi.. ayse aglamaktan mahv oldu yaa yazik..
oguz diyorki ben suçluyu gözünden tanirim tanimasina taniyorsunda bu yetmiyor be komutan suçunu isbat etmende gerekiyor.. ama bu nasil is kendal her suçtan kurtulmayi basariyor simdiye kadar onca sey yapti hiç biri ortaya çikmadi.. artik su adam cezasini çeksin yaa açik açik kasimi ve ayseni de tehdit etdi.. kendal yine suçu atacak adamlari buldu.. daha kaç cani yakican sen kendal elinde kac kisinin kani var? özlem konagin esyalarini almis:))

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.