Karagül - selamlar karagül ailesi:)) evet oguz'un serdar la konusmasindan

Karagül Karagül
M🦋
Bayan
Sadece AYça💙
1/8/1988 (36)
selamlar karagül ailesi:)) evet oguz'un serdar la konusmasindan benimde anladigim söyleki elif le evlenecek.. oguz kimse kizim dan daha degerli degil dedi.. narin hep anne oldu ben ise ona aslk adam.. ne zaman narin e yakinlassam baran a çarpmadim, narinin içinde ki baran a çarpdim dedi..
sibel e bizde üzüldük yazik oldu evlatlarina daha doyamadi.. mutlu olamadi yüzü gülmedi.. karagül de kadinlarin ne kadar çaresiz oldugunu ,haksizliga ugradiklarini görüyoruz!.. kadin olarak tek basina ayakta kalmanin her seye her kese ragmen hayata tutunmanin nasil oldugunu görüyoruz!.. ama kadin her ne kadar çaresiz olursa olsun kendi namusunu para için ac kalmamak için satmamali!.. biz bunu söylüyoruz!.. kusura bakmada sen burda bizi fikirlerimizden dolayi yargilayamazsin!.. ve bize kendal dan bir farkin yok diyemezsin!.. sibelin neler yasadigini en basindan izliyoruz ve karsimda hata yapmis birisini görüyorum.. evet zor seyler yasadi hiç bir kadinin haketmediklerini ama bazen yanlis secimlerimizin cezasini çekiyoruz, sibel de kendi seçti bu hayati..
burda herkes yorum yapmakta serbest kimse kimseni yargilayamaz!.. ebru da üç çocugu ile halfetiye ilk geldiyi zamanlar da çaresizdi.. aslinda karagül de hangi kadin çaresiz degilki?.. özlem e gelince oda hatalar yapti ama ikinci kez ana olmak sansini son umudunu , sibel e ve onun cocuklarina yardim etmek icin tehlikeye atti! sibel kendalla olmayi ac kalmamak kizi okutmak icin secti ama özlem abisi tarafindn para karsiliginda kendala satilan kadin o kendi secmedi!

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.