Karagül - neyse ben yazmaya devam edeyim..gülizar herkes için büyük

Karagül Karagül
neyse ben yazmaya devam edeyim..gülizar herkes için büyük tehlike..nasıl kurtulacaklar bu kadından bilemiyorum..pskopat kadın kendalı da solladı..evi kurşun yağmuruna tuttular resmen..en çok da ada korktu şoka girmiş gibiydi..baranın adaya sarılması çok hoşuma gitti..özlem bence bebeğini kaybetti..ve kaybedeceğini bile bile yola çıktı helal olsun yinede..
kendal sibeli öldürmekten tutuklanıyor nihayet..ama yine bir yolunu bulur çıkar hapisten..daha yeni başlıyoruz diyor birde utanmadan!.kendalın sonunda idam edilmesi lazım müebbet filan yaptıklarına az bile!.
emre ve serdarın barışmaları güzel oldu..serdar çok güzel konuştu..emre zaten kötü bir karakter değil kötü olmak kavga etmek hiç yakışmamıştı:) umarım maya ile de araları düzelir..ada serdar apek yüz vermiyor ama serdar yinede ada nın yanında olmaya çalışıyor..adayı affetmiş gibi serdar...yakında onlarda barışırlar umarım..
oğuzun elifle evlenmekten vazgeçmeye niyeti yok gibi..belli de olmaz tabi..fragman yine müthiş bakalım haftaya bizi neler bekliyor!.ama artık güzel şeyler olsun senaristler duyun sesimizi!. ağlayanlar gülsünler..kötüler cezalarını bulsunlar!.şamverdi kadınlarının çektikleri yeter artık!.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.