Karagül - yine heyecan yine aksiyon yine duygusal dolu~dolu bir bölüm.. emegi

Karagül Karagül
M🦋
Bayan
Sadece AYça💙
1/8/1988 (36)
yine heyecan yine aksiyon yine duygusal dolu~dolu bir bölüm.. emegi geçen herkese en çokta bu kadar gerçek oynayan tüm oyunculara kalpten tesekkürler "iyiki varsiniz"..
"keske anne'ler ölümsüz olsa".. anne kizin sahnesi müthisti.. kendimi tutamadim yine,hem agladiniz hem aglatdiniz.. ayse ve sibel bu bölüm harika oyunculuk sergilediler.. 4 sezon bizimle olan "sibel"e hayat veren sevgili "ebru ojen"e kalpten tesekkürler ve kocaman alkis yolu açik olsun:))
su gülizar dan bi kurtulamadik gitti yaa kadin evi taratti ama suçu üstüne alicak adamlari da buldu pskopat bu.. bi de pis oglu nun intikamini almak için masum günahsiz insanlara saldiriyor.. serdar ve emre baristi nihayet artik sevdiklerinin yaninda olsunlar kizlara destek olup yanlarinda dursunlar.. özlem mehtiyi kurtarirken kendi bebeyini mi kaybedecek acab?. insallah bebeyine bisey olmaz.. ada nin gözü pek nazliyi tutmadi pek de haksiz degil yani.. ama ada nazliya güzel konustu baranin bi sevgilisi var ayse ve biz onu çok seviyoruz,helal prensesime:))

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.