Karagül - selam fancanlar:)) serapcanim tabiki kadriye ana suclu bende aksini

Karagül Karagül
M🦋
Bayan
Sadece AYça💙
1/8/1988 (36)
selam fancanlar:)) serapcanim tabiki kadriye ana suclu bende aksini demiyorum.. ama az da olsa yaptigi günahin cezasini cekdi.. ebru dan evladini caldilar o sustugu icin ilahi adalet tarafindan cezalandirdi, evlatlarini kaybetdi.. ama ebru ve baran gercegini bilipte susan cok kisi vardi ve hepsi sucludur.. ama benim anlamadigim neden iyirmi yilin saklanilan sirrinin bir hesaplasmasi olmadi? ebru ondan evladini calmis kisilerle yanyana geldi bisey olmamis gibi.. ebru kadriye anaya barani büyütürken yanimda olun dedi, ben bunu anlamdim.. evet ebru iyi kalpli merhametli ama bu kadarida fazla degil mi? ebru eskiden böyle degildi simdi bu kadar haksizliga susuyor!
fikriyenin enistesinden cocugu oldu diye tabiki hapse girmeyecek:) benim onun dememin nedeni yani onunda bir günahi var oda ablasina ihanet etti.. yani bencede bu dizinin en masum en magdur kisileri ebru ve cocuklari, emine ve asim! diger hepsi günaha batmis bogazlarina kadar.
ve arkadaslar hepimizin beklentileri farkliydi ama maalesef senaristimizin ne yapmaya calistigini anlamiyorum! evet bu dizi ama en azindan dizide adalet yerini bulsun!

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.