Karagül - hayirli aksamlar karagül fancanlari:)) yine zirvenin adi

Karagül Karagül
M🦋
Bayan
Sadece AYça💙
1/8/1988 (36)
hayirli aksamlar karagül fancanlari:)) yine zirvenin adi "karagül"olmusss:)) ee bizede birincilik yakisiiir:)) aynen serapgülüm dün aksamki bölüm harikaydi birbirine destek olan samverdi ailesini izledik.. maalesef sonu güzel bitmedi.. senaristlerimizin piskolojisi bozulmus allahdan onlara acil sifalar diliyorum.. yani tamam dizimiz komedi degil ama bu kadarida olmazki.. dram diye her bölüm birileri ölmeli sayin senarist? önce melek simdi sibel sira kimde merak etdiyorum?!
su nazli baranin telefonundan aysenin yazdigi mesaji sildi gicik oldum kiza.. ne alaka yaa kizim sen kimsin baranin sevgilisimisin hangi hakla siliyorsun mesaji.. "aybar" aski bitmedi bitemez! nazlicik sende yakinda gidersin umarim.. narine gelince valla yoruldum ayni konulari konusmaktan cünkü ben narin sucludur dedikce diger arkadaslar onu koruyor.. bu benim fikirim narin bana göre davranislarinda suclu.. kadriye ana ebrudan defalarca özür diledi evet yaptigi sey bir özürle gececek degil cünkü neticede bir evladi anasindan calismislar.. ama en azindan kadriye ana pismanligini göstere biliyor ebruya.. oysa narin her firsatda ebruya saldiriyor özür dileyeceyi yerde.. narin ebrunun baranin öz annesi oldugunu kabul etmiyor edicek gibide görünmüyor.. barani mehti istemis murat vermis kadriye ana narin kendal susmus bu günaha ortak olmuslar.. yani ha calmislar ha calmamislar fark etmiyor! yani herkesin fikirlerine saygi duymak gerekiyor, hepimiz ayni düsünemeyiz sonucta..
ebrunun günlügü nereye kayb olduki simdi baranda bir türlü okumadi.. eyerki o günlügü baran okumayacakdisa ne diye ortaya cikti anlamadim..
karagül heyecandir karagülcüler candir!

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.