Karagül - #onudakaybedemem; yine harika dolu dolu sahnelerle geçen bir

Karagül Karagül
M🦋
Bayan
Sadece AYça💙
1/8/1988 (36)
#onudakaybedemem; yine harika dolu dolu sahnelerle geçen bir bölüm..tüm ekibin emegine saglik..ve 110 bölümle samverdi konagina veda ettik..artik yeni konak da kaldigi yerden dizimiz devam ediyor..
"karagül muazzem bir dizi" izlemekden keyif aliyor her bir karagül seven:))
öncelikle kadriye ana ne kadar güzel sözler söyledi evlatlarina torunlarina..
"kendi canima kiyarak,en büyük günahida tasimaktan yoruldugum,günahlarima katarak gidiyorum"
"emine'm... anasi ol hepsinin..elinin bereketini,gönlünün sonsuz sefkatini hepsine pay et..hepsi önce allah'a sonra sana emanet"
"narin'im...erkek sevgisi,evlat sevgisi,kardes sevgisi..hepsi kadin kalbine sigar,sigacak bir yer bulur..ama korku..yüregini esir alir..korkunun esiri olucagina,sevdanin esiri ol"
"ebru'm...güçlü kizim..senden calinan hasretin sana yanlis yaptirmasin..baran daha yeni dogdu..dogar dogmaz hemen ana demesini bekleme..gec de olsa büyüt onu..birlikte büyüyün..sabirla gururla azimle..büyütsün icindeki sevgisini..sevgi tasinca ses olur."
"özlem'im...cektiklerine direnmek icin arsiz olan hircin cicegim..yüregindeki güzelliyi gölgeleme."
"ada,deli dolu torunum..murat'imin hircinligi sende sakli..sakli kalsin..sevdiklerine degil sevdiklerine musallat olana cikar tirnaklarini."
"maya,en ufak rüzgarla basini eyen nazli cicegim..kirilan yerlerini öpüp oksama,sevme acilarini..sen sevdikce cogalirlar cünkü..öyle temiz öyle büyük bir güc sakliki sende..sen görsen korkarsin."
"rüzgar'im..cennet mi murat mi kokuyor bilemedigim..yakisklilar yakisklisi torunum..babaanneni unutsanda masallari unutma oglum."
"asim'mim gözümün nuru,aslan kadar güclü oglum..sendeki yürek hepsine feyz olsun..kalbine dert girenin karsisina dikil oglum."
"baran'im... canim...bundan sonra ailenin basida sensin sonuda..sahip cik hepsine." duygulandir muhtesem kadriye ana sözleri..insallah ölmez yoksa kendalla isleri zor olur.
kendal yine yapti yapacagini kenan ölmez umarim..gülizar kendali öldürtse ya bizde kurtulurduk..
ve fragman dehset.. of yine masumlarin canina kasd ediyor su gülizar,merdanin kime cekdiyi belli..haftaya bizi neler bekliyor merak ediyorum.
#karagülforever;
hastanede baranin kacirildigini ögrenen narin yine her zamanki gibi ebrunu sucladi..neymis ona niye haber vermemis mis sanki haber verse bir sey yapacak mis,sinirleniyorum narin böyle yapinca ebrunu yok saymasi onu baranin annesi olarak görmemesi sinir bozucu..ebruda sesini cikartmiyor dahada sinir oluyorum hakli olan sesin susma yaa susma baranin annesi sensin! baranda söylemedi bir sey diye bilirdi onuda benimle kacirdilar..elifde tam düsündüy gibi oguzun teklifini kabul etdi..emre de tam bir sey bilmeden gidip serdara saldiriyor ya kardesim sen bir önce otur maya ile konus durumu anla..ya fragman gercekten cok kötü:((
karagül heyecandir karagül ailesi candir!

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.