Karagül - aynen serapcanim sabri hersey için gec kalmisti

Karagül Karagül
M🦋
Bayan
Sadece AYça💙
1/8/1988 (36)
aynen serapcanim sabri hersey için gec kalmisti maalesef..öylelerinin sonuda böyle bitiyor..evet kendal suclu ama melek kendi sonunu kendi yazdi!
allah verdiyi cani allah alir,kul alamaz! kendini öldürmek en büyük günahdir tabi birini öldürmekde! melegin veda konusmasi cok etkiliyci güzel sözlerdi ve tabi bi de kusursuz oyunculuk icin helal olsun dedim, ama merdani vurmasi her ne kadar sucu olsada yanlisti üstüne kendisini öldürmesi bunlar icin eline saglik demek olmaz..sonucta ölen her kim olursa olsun bir insan,allahin verdiyi cani kulun almaya hakki yok!!!
senan kardesim valla bende öyle güzel sahneler görmek istiyorum..yani baran ve ebru kavusmasi uzuyor bence gereksiz yere..baranin ebruya olan tavri cok gereksiz sacma sanki o sucluymus gibi..baran her seyi unutmus babaannesine sariliyor ebruya karsi hep bi tavir bi sinir karsinda annesi oldugunu unutuyor..ne güzel olurdu öyle ebru ogullariyla beraber güzel vakit gecirse..ama set arkasi resimler vardi parkda baran rüzgar ada maya beraber daha göstermediler ileriki bölümlerde olur herhalde.. merdan öldü melek de öldü kan davasi biteceyine ne gerek varki simdi böyle kötü bir karaktere? az mi var kötüler dizide? bir kendal var o hepsine yetiyor..rüstem barana ates ediyor kenan önüne geciyor vuruluyor ama biride rüstemi vuruyor o zaman oda ölüyor..gülizarin yegenleri nerden cikti ya onlar kime zarar verecekdir insallah kendalla ugrasirlar..kenan ölüyor mu? zaten kenan da geldiyinden bisey yapamadi hep kendala yenildi,kurdugu planlar ters cikti..muratin firatin intikamini alicakdi ne oldu? bir samverdi olduguda aciklanmadi.
eveet karagülün bütün kadinlari güzel ma$allah:)) bencede tv.de zaten yeterince ask dizileri var! karagül'ü özel yapan hikayesinin özel olmasi! biz karagül'ü böyle sevdik böyle kabul etdik sevmeyede devam ediyoruz! 4.sezondur izliyoruz ve burdayiz can sayfamizda gül sayfamizda! neler neler gördük kimler geldi kimler gitti biz hep burda deyzem kizi candostum serapcanim la beraber ne yorumlar yapdik karagül sayesinde bir aile olduk:)) #iyikivarsinkaragülüm;)) #mayser;))

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.