Kara Ekmek - teşekkürler ascet im :)) biz sayfayı değil ama akşam kara

Kara Ekmek Kara Ekmek
teşekkürler ascet im :)) biz sayfayı değil ama akşam kara ekmek reytinğleri patlatsa süper olur ..bu bölüm çok önemli yeni izleyiciler ekleyerek ,dahada büyüyerek sezonlarca izlenelim inşallah ...aynı heycan bendede var ..saatler kaldı kara ekmeğe ..özlemimi çok özledim ..aslanın dizideki karakteri ortada ..asçete engel olacak kaçarı yok ..selenin geçmişinden gelen ,asiyeyin tehtitle hayatına girecek ..ascetim dizimiz bi sene arayla başlıyor ..minede ki değişim ,en çok göze çarpan olacak ..alinin yediği naneler ortada pervine kalmış yazık ..mineyi değiştiren en önemli nedende bu ..
ilk sezon bölümünde yaşanacaklar ..
aradan bir yıl geçmiştir. onca zamana rağmen asiye'nin ne içindeki umut dinmiştir ne de öfke. çocuğuna kavuşmayı hayal ederken başka bir acıyla savrulur. işte o gün kader çarkı şaşılacak şekilde bir kez daha döner. asiye'yi bir gölge gibi takip eden gizemli kişi asiye'ye her şeyi değiştirecek bir teklifle gelir. tam bu sırada teneke mahallesinde de başka sırların kapıları açılır. asiye; mine ve çetin'in tüm engellemelerine rağmen öfkesinin kurbanı olur. ve ateş bir kez daha düştüğü yeri yakar. asiye babasını o ateşin içine attığından habersiz kendi mutluluğuna yürür. ancak bu kez karşısında selen'in hayaleti, o düştüğü uçurumun kenarında ise bir aslan beklemektedir onu...
görüldüğü üzre ..kara ekmek özetindede yazılanlar heycanımı kat kat arttırdı ..büyük bi merak içindeyim ..
fragmanlara bakarsak ..asiye semranın peşine düşüyor..ve cadı anneannemiz ölmemiş ..dokuz canlı mübarek :)) tutuklu olduğu hastaneye sızacak ..çiçekumutun hesabını soracak..semra da bebeğin yerini söyleyecek göz yok ama ..asiyemde bunun peşini bırakacak değil ..bebek bulunana kadar dünyayı dar eder semraya bende zevkle izlerim :)) asiye şimdi daha güçlü ,kafamdaki ilk deli soruda ..kimliğini ele verecekmi yoksa ..selen olarakmı devam edecek ? çetinle sonu ne olacak ..
"pamuklara saracam seni, rüzgarların olacam esicem, güneşin olacam doğacam, mutluluktan manyak edicem! seni diyen bi cetin varken ..gönlüm ayrılığın hemen olmamasından yana ..aslan biraz girme araya ,asçetle doyalım sevdaya, ali ve pervin ilişkisini hazm etmek zor ..o iğrenç birlikteliğe ..en azından perde olsun asçet sahneleri ..delikanlı geçinen ali ,yazık dedirti bu hali ,kınamazmı bunu gören ahali ..pervinin gerçekleşmiş hayali ..bununla birlikte silinir minenin gözünde ali :)) ya yazdıkça yazasım geliyor :)) ilahi idil özlemkolikliğinmi tuttu nedir :))

kara ekmekte bitmez konu
idil yorumlar gelmez sonu
asçet aşkı kapladı fonu
milyonlar tanıyor onu
açın kanalı televizyonu
kara ekmek başlattı sezonu :)) iyi seyirler ..

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.