Kara Ekmek - selamlar ,sevgiler kara ekmek sevenlere..bu sayfaya ,bu diziye

Kara Ekmek Kara Ekmek
selamlar ,sevgiler kara ekmek sevenlere..bu sayfaya ,bu diziye ,asçete gönül verenlere:)) " büyük hayalleriniz oldumu ? "biten bi hayat yeniden başlarmı ? dendi ..başlar ..asiye başlatır :)) asiye o otostopla yeniden başlattığı,hayatına bizide sürükledi peşi sıra :)) teneke çıkmazından ,belenoğlu yalısına ..
hayallerin ğerçek olması,kara ekmeğin lokması,asiyenin laf sokması,zenginin fakire hor bakması,semranın deli çıkması,sırra ortakların artması,taylanın haleden bıkması,gönlünün mineye akması,alinin mineyle söz takması,pervinin kalbine uyması,aliye aşk duyması,salimin uyuması, ömerin intikam yolu bulması,bebeğin zorla doğması ,ortadan kaybolması,semranın vurulması,ve en önemlisi asiye ve çetinin birbirine aşık olması..ile ilk sezonu kapattık ..göz açtık kırptık:)) ve aylardan eylül ,günlerden cuma kaldığı yerden devam ..'kara ekmek' yolculuğuna :)) hadi fanlar sayfaya..katılsın asçet sevenler bu tayfaya :))

kara ekmekte bu güne kadar bu hafta bu olur demekte,tahmin etmekte çok zordu ..çünki kara ekmek hiç rutini izlemedi..her hafta beklenmedik gelişmelerle,heycan kattı sayın yazı grubumuz:)) ellerine emeklerine sağlık ..yeni sezon tanıtımları,fragmanlarda bunun kanıtı..karakterler ve hikayede büyük değişim var ..yeni karakterimiz taylan yerine gelen syn.nihat altınkaya çok severim :))unutulmazda edamın peşinden koşmuştur kendileri.. aras şimdi aslan olmuş asiyemin peşine düşmüş :))orda dur aslanım ..özlemim kimi severse ben onun taraftarıyım ..sen bi çekil kenara çetini alıyım ..ben hep asçet aşkını yazayım ..taylan yani sevgili ..engin hepileri maalesef bu dizide pekte ileri gidemedi..yeni sezon 6. bölümle birlikte veda edecek ..

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.