Kara Ekmek - selamlar :) fragmani sabirsizlikla bekliyorum ama daha cikmadi :(

Kara Ekmek Kara Ekmek
selamlar :)
fragmani sabirsizlikla bekliyorum ama daha cikmadi :( arkadawlar size bi wey sorucm asiye cetini sevmedigi halde onu sevdigini soylemesi icin bi neden soyleyin mantikli bir neden neden cetini sevmedigi halde ona seni seviyorum desinki? hem asiyenin cetini canana karwi nsl kiskandigini gormuyormusunuz?! yani taylani sevseydi cetin sen ona karwi hissediyorsun dediginde tokat atmazdi evt hissediyorum derdi ltfn artik boyle konuwmayin! ama asiyede biraz hakli cetin her seferinde ona yaklawdiginda anaannesi gelicek aklina dogru suclamaz ama yinede asiye bunu duwundu ama cetin asiyeyi cok seviyo bu belli asiyede cetini cok seviyo buda belli hep dedim hepde diyicem asiye cetini sevmeseysi olume giderken cetinle olmazdi! asiye cetini cetinde asiyeyi seviyo ltfn artik bunu kabul edin!
10:25 yazan arkadawim katiliyorum :d
reytinglerde siralamada 9 siradayiz :( ascet duzelse reytinglerde duzelecek gordunuzmu? buda reytinglere karwi bi kanit ascet'siz bu dizi olmaaaz! :)
bide ascet sevgili olduklarinda beri bi huzurlari olmadi :( 15 bolume sevili oldular hale bozdu sonunu 16 asiyenin babasi zehirlendi o bozdu 17 asiye intihar edicekti orda semra bozdu sonunu 18 cetin inanmadi yine semra yuzunden 19 bolumde berkant vuruldu yine semra yuzunden 20 bolumdede sagolsun taylan bozdu sonunu ya allah awkina bi huzur verin ascet'e 5 bolumdur sevgililer hic birinde sonu huzurlu gzl bitmedi! :( bari sezonda gzl bitsin ki diger sezona kadar huzurlu olsunlar! ltfn bu bolum bariwsinlar yada 22 diger sezona kalmasin :( yoksa bende kalmam :(

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.