Kara Ekmek - yalnız gerçekten yazıklar olsun ya!! çetin&asiye bitirip asiye

Kara Ekmek Kara Ekmek
yalnız gerçekten yazıklar olsun ya!! çetin&asiye bitirip asiye & taylan başlatacaklar. en başından planladıkları buydu zaten. mine&taylan'dan vazgeçtikleri anda anlamamız gerekiyordu ama çaktırmadan planladılar her şeyi. bu bölüm de diziyi son izleyişim.
asiye 'yi çetin'le aşk yaşamaya başlayınca sevmiştim, tahammül edilir oluyordu. ama şimdi yine saçma sapan atarlanan tahammül edilemez birisine dönüş yaptı.
çetin sonuna kadar haklı. insan kolay kolay anneannesine konduramaz. sonuçta siye de birebir semra'nın yatığını görmedi!! şüphesi vardı berkant söyledi. çetin berkant'ın yalan söylediğinden şüphelenemez mi? çetin herşeye rağmen asiyenin yanındaydı. bir tek anneannesine konduramadı onun dışında hep korudu asiye'yi!!
söyledikleri de yalan değildi! taylan sürekli her yerden çıkıyor. 'beni kandırmanıza gerek yok, benim yanımda rol yapmanıza gerek yok' diye diye ot gibi her yerde bitiyor. niye asiye'nin yanına gidiyor başka yer mi yok? çetin niye kızmasın? asiye taylan için kendi kardeşini harcadı!! gördüğümüz gibi koftiden nedenlerle çetin& asiye'yi bitirdiler ve asiye hanım'ın dünyada tanımış olduğu en düzgün insan taylanla yeni bir aşka yelken açar. şimdi taylan süperkahraman olarak acılı günlerinde asiye'yi yalnız bırakmaz, tüm iyiniyetiyle yardm eder ama kötü kalpli çetin bu iyiniyeti kötüye yorar kızar ve daha çok dağıtır falan filan.. yazıklar olsun daha da izlemem.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.