Kaderimin Yazıldığı Gün - maalesef birçok izleyici elife uygulanan

Kaderimin Yazıldığı Gün Kaderimin Yazıldığı Gün
maalesef birçok izleyici elife uygulanan fiziksel şiddeti görüp elife vicdan yapıyorlar. fiziksel şiddetten daha ağır bir şiddet var oda pskolojik şiddet.
bende elif karakterinin davranışlarıni bencil ve hatalı buluyorum ama maalesef ondan daha çok hatalı olan kahraman karakteri.
defne kayinvalidesinin eninde sonunda kahramanın çocuğunu kucaklarına alabilmeleri için değişik yöntemleri deneyip, kahramana karısını boşamasi için dahil baskı yapabileceğini öngörerek bir kadın için dayanması ve kabuledeilebilmesi çok zor olan taşıyıcı annelik yöntemiyle yuvasını kurtarmaya çalıştı. hatası eşine çok fazla güvenmek oldu. kahramanın bu süreçte eşinin yanında durup ona destek olması gerekirken, karisinin mağduriyetini hiçe sayıp elifin peşine düştü.
hiçte bile söylenildigi gibi ilk bölümde ne ukala ne kibirli nede bencil bir tavır sergilemedi defne.aksine ne kadar güzel ve içten davrandı elife. eşiyle birbirine karşı son derece sevgili ve saygıliydilar. hele o nar bahçesindeki halleri masal gibi büyüleyiciydiki.
tabiki elif ciddi ve mesafeli dursa kahraman onu zorla alacak değildi. tabiki elif defnenin yuvasının dağılmasına sebep oldu ama karısının zor gününde onun maruz kaldığı pskolojik baskıyı görmecek kadar aşk peşine düşmesi belki 18 - 20 yaşında daha henüz hayal dünyasında yaşayan bir genç kızda kabuledilebilinir bir hata ama 35-40 yaşında kendine adil, sadık, onurlu ve şerefli sıfatlarıni yakistiran bir adamda ancak karaktersiz duruyor.
ama maalesef defne-kahraman masalı bitti. artık ne olursa olsun 25 bölümdür bunlar rüya veya hayal aleminde değilse ki değiller kahraman gibi iyi gün dostundan defne artık hayır görmez. defneninde ağlayarak kayipettigi elifi güldürmez.
biz bu yüzden elif ve kahraman aşkına saygı gösterip amaaan ne olacak dizi diyemiyoruz. çünkü biliyoruzki kahramanlar bu diziyi bilinçaltına yerleştirip defnelere zor günde tekmeyi basmalari çokta imkansız değil. alınan mesaj aşkta herşey mubahtir. başkasına aşık olduysa haklısın eski hayat arkadaşın haksız. bitmişse bitmiş at çöpe al yenisini. bu bir dizidede olsa hiç hoş olmayan seyler.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.