Kaderimin Yazıldığı Gün - bu saatten sonra elifbkahraman aleyhinde ne yorum

Kaderimin Yazıldığı Gün Kaderimin Yazıldığı Gün
bu saatten sonra elifbkahraman aleyhinde ne yorum yapsak boş, kuru gürültü. film zaten klask ve arabesklesti. eğer gerçekten değişik bir senaryo göstermek istenilseydi tüm zorluklara birlikte göğüs geren birbirine olan sevgisi ve saygısı çerçevesinde problemlerin üstesinden gelen defne ve kahraman görürdük. ama kahraman taşıyıcı anneye aşık oldu senaryo siradanlasti. defne senaryo gereği bence haklı olsa bile yaptığı hatalardan kahramanindan karisina yapmış olduğu ihanet zor zamanında karısını anlamaya ve gerekiyorsa tedavi bile ettirmeye çalışmaktansa, terketmesinden dolayı zaten bu çift için bütün kapılar kapanmıştır. asla birdaha birbirine güvenemezler. elif kahraman ikilisine gelirsekte o kadar itici bir aşka masum aşk adı koyup mutlu aile olma yolunda çok basitleştiler. kendilerinden başka kimsenin duygularıni düşünmediler son derece egoistler.
şimdi çocuktan dolayı dramatiklestirip defnenin kötülüğünü izletirler iki sezon ondan sonra elif kahraman toprak mutlu son yapar.
benim icin bu dizinin tek mükemmel sahnesi vardı oda nar bahçesindeki kahraman ve defne. saf ve temiz aşk oradaydı gerisi hikaye. o sahneden sonra masal gibi bir aşk beklerken sonraki yaşananlar soğuk duş ve tokat etkisi yarattı. orda o kadar büyüleyicidiki birbirine sevgileri bu denli basit bittigini kabul etmek istemedi defneciler. hatta ben uzun zaman rüya falan olsun umdum. onun için dizi olduğunu bile bile sert tepkiler gösteriyoruz.
dileğim defne karakteride kerem karakteri gibi daha fazla kirletilmeden çıkar diziden.

Oy Ver

6.7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.