Kaderimin Yazıldığı Gün - ziya bey ve oğlu kahraman bütün küçük

Kaderimin Yazıldığı Gün Kaderimin Yazıldığı Gün
ziya bey ve oğlu kahraman bütün küçük dağlarin sahibi maşallah. al birini vur ötekine. bir kibi, bir herseyi en doğrusunu bilirim havaları bir egoistlik almış başını gidiyor. oğlunave cici gelinine verdiği örgütlerde ancak kendine yakışır şekilde. kızının yasina bile saygı duymadan birden oğlunun aşk bekçisi oldu.
elifteki yüzsüzlük pişkinlik dudak uçuklatan cinsten. meryem'in ciğeri yanıyor gitmiş kadına edebiyat yapıyor. ne bekliyor meryem boğazına sarılıp aferin elifmi desin? bu kadar herşeyi yıkıp yakıp yok edip aşk yaşamaya çalışmanın neresi doğru da elifi masum göstereceğiz diye bütün karakterler zivanadan cikarildi?
sultan hanım desen ayrı bir vaka. o elifin saçlarından sürükleyip goturmrzmiydi sanki aşkta aşk diye inledigi kahraman değilde daha az varlıklı biri olsa. bir mülayim, sevecen ve geniş anneki allah bu anlayışlı anneden herkese versin.
kahramana zaten diyecek laf kalmadı. bu dizi başkalarını gözyaşlarının üzerinde mutluluk kurulmaz, kimsenin ahi kimsede kalmaz gibi bir çok atasözlerimizi haksız ve yersiz çıkarma çabası içerisine girmiş belliki. ama atalarımız yuva yikanin yuvası olmaz diye boşuna demedi. senin için başkasından vazgecen gün gelir başkası içinde senden muhakkak vazgeçer. er yada geç hak yerini bulur. defneyi kocası kahraman çıldırttı inşallah kahramanda hiç huzur bulmaz.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.