İstanbullu Gelin - evet gercekten faruga yapilan anlayissizlik cok

İstanbullu Gelin İstanbullu Gelin
evet gercekten faruga yapilan anlayissizlik cok yanlis.ademin kotuluklerini kapatmiyor.faruk eli kolu bagli oturacak degildi heralde.ama faruk akife cok yanlis davrandi oncede pek iyi davranmiyodu.arkadasi degil calisani arkasini toplayani gibi davraniyordu.

evet once akif senem sonrada fikret esra zinasi.ama asil amac ipegi kotu karaktere büründurup gayri mesru iliskiyi normal sevilir hale getirmek

ipege iyi karakter cok yakisiyor.guzelligini yansitiyor.sureyyayla cok guzel ikili oluyorlar.ama kotu olunca kendini nefret ettiriyo ve cirkinlesiyo.

hem sureyya demedimi bana yollanan mesaj ademede gider diye.olacaklardan sureyya sorumlu tutulmamali. zaten adam giderken ademe anlatti.birde adem farugun o adami bulmadan once birsuru plan yapmadimi.boran jet onun onceki planiydi.insallah bununda onceden planladigi masum olmadigi ortaya cikar.

fikret gercekten gittikce agressif anlayissiz kotu biri oluyor.ipegi coktan hakkettin sen.

artik bu entrakalar bitsin.ne guzel izliyorduk.esmaya otoriterlik yakisiyo diyenler sureyyaya kotu davrandi.tabiki sureyyada farugu dinlemedi.toplantiyi basmasida hic guzel olmadi.

farukla sureyyanin kari kocaligi elestiriliyor.yok civiklar diye.bence faruk gibi koca yok.ama eşler boyle olmali.

faruk esine karsi cok anlayisli.sureyyada cok guler yuzlu faruga karsi.gercek hayattada olmasi gereken bu.erkek guler yuzu sever.ama malesef faruk karakteri gibi karisini ezdirmeyen sahip cikan seven anlayisli gercek hayatta olmadigi gibi boyle guler yuzlu sureyya gibi olmakta haliyle zor gercek hayatta

ama artik ne olur sirf diziyi uzatmak icin girmeyin entrakalara.donup dolasip ayni konu oluyor.haliyle yoruyor.bu dizi gayet mutluluklarlada izlenir.surekliyici bir dizi oldugu icin.illa finaldemi hersey iyi olacak.bence finale kadar baris olsun mutluluklar olsun.sadece bir bolum sonunda mutluluk gormek olmuyo.bence simdiden baslayin durumu duzeltmeye.

dr gulseren gercekten guzel konusuyor.dusunduruyor sorunlari duzeltmeye calisiyor..ama gercek hayatta pskyatris pskolog boyle anlamli cumleler kurmuyor.sadece dinliyor ilac yaziyor.bazen fayda verecegine zarar veriyor.iyice depresyona giriliyor.hatta insan sadece anlatigi icin rahatliyor diyorlar ve cozumleri yine anlatan hastalar kendileri buluyor anlatirken.

ama dr gulseren hanim gayet manali anlamli cikiş yollari gösteriyor.inlarin iyi olmasina yardimci vesile oluyor.

sureyya hala giyim tarzi bi garip.giyinisi dogallik degil bence dogal giyinmek boyle degil.guzel ve dogalda olabilir.fakat garip ve abartili tuhaf giyiniyor.sayin yonetmen degistirin artik.asli enver secmiyor heralde elbiselerini.gercek hayatada gayet guzel hoş sade giyiniyor cunku.nasil olurda dizide tuhaf giyinir anlamadim.

illa hergun ipek gibi giyinsin demiyoruz.sadece dogal ama guzel giyinsin boranlara yakişir şekilde.hic maddi durumu iyi olmayan bile boyle giyinmiyor.kac kere bicok izleyici bunu dile getirdi.lutfen yonetmene rica olunur.artik duzeltsin

ve insanlara ornek guzel seyler izlemek istiyoruz.sevgi saygi hosgoru mutluluk.biktik topluma kotu ornek olan psklojiyi bozan dizilerden.

bu arada sureyya ve emirin odayi boyamasi ve muzik harikaydi..ve esmanin gelip gormesi :-)

insallah yorumlar dikkate alinir.
ha birde muratla bade hikayesi yarida kaldi.esma hanim badeyide kabul edecekti sevecekti.onada burcuya yaptigi gibi gelenegi surdurecekti.badece okuyup sinavi kazanmaliydi.dizinin biraz kalitesini dusurdu.

cana gelince anlamsizdi.sureyyayimi sevdi.yoksa begumumu.kini nedendi faruga karsi anlamadik.oldu bittiye getirilor bazi seyler.anlamini kaybediyor.sonuc ne anlamiyoruz

birde farugun bunu yapmasinin ve akifin dosyalari iyiki kaldirmis olmasinin hakliligini anlasinlar.edem bu belli olmaz

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.