İstanbullu Gelin - ne kadar gercek hayattan alinsada mutlaka eklemeler

İstanbullu Gelin İstanbullu Gelin
ne kadar gercek hayattan alinsada mutlaka eklemeler cikarmalar olur.dizidede fazla tesadufler var.gercekten yasanmis bir hikayemi bilmem.ne kadar deselerde kimin hikayesi oldugunu.gercekte olabilir ama tamami degildir..bence begum ani bir cikis yapti belkide baska bir dizide oynayacak.cunku daha canin gercek yuzunu bile gormedi.bide begum kameraya konusurken duvardaki resmi gostermeniz gereksiz.daha soylenecek var ama.. amasi var iste.. neyse begum cikmasaydi iyi olurdu.

fikrete gelince evet aldatmak kotu.bosandiktan sonra esrayla olsaydi.esrada evli adama sevgisini gostermemeliydi.tabiki bi dizi mutlak bir seneryo olacak.sunuda unutmayalimki ipek farugu seviyordu.faruk tan biraz yuz gorseydi fikreti birakip faruga kosardi.oylede yapmak istedi ama olmadi.yani ipek hic masum degil.

ademin annesi cocugunu elinden almasinlar diye belkide feyzi beyin nufusuna almasini istemedi.bide ademin annesi esmayla evlenmeden vardi.gibi gosteriliyo.bir yandanda aldatmis gibi gosteriliyo.

bir hatirlama sahnesinde sanki esma feyziyle evlenmeden once farugu dogurmus gibi.gariple babasi yuzunden ayrildi.farugu dogurdu.sonrada feyziyle evlendi.olabilir.benim ona verilebilecek hesabim yok derken bunu kastede bilir.ama umarim faruk gercek babasi feyzidir.

burcada ipegin gercek yuzunu gordu.bence sureyyayla aralari iyi olsun.osmanda burcuyu gercekten sevsin.burcu ve osman kotu olursa esmayla garipte kotu olur.

garibin eski karisina gelince hic garibin dengi degil.genc kiz gibi kisacik giyinmeside hic guzel degil bari yasina gore giyinse.

dizinin guzel mutlu bir sonu olmasini umarim.ama begumde finale kalip mutlu olmaliydi canla.dedim belki yasar can onu gercekten sever.oylede gorundu.biraz dizi seneyosunda gel gitler oluyo sanki.ne yapsak nasil yapsak falan.ani degisklikler.neyse bakalim ne olacak ilerleyen bolumlerde.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.