İstanbullu Gelin - duragan bir bölümdü,herkes bildigimiz tavirlarini

İstanbullu Gelin İstanbullu Gelin
duragan bir bölümdü,herkes bildigimiz tavirlarini sergiledi durdu esma dışında. esma nin yeni tarafini kesfettim ve cok hoslandim oda garip le yemekte giydigi kiyafetler ve pek sevecen,samimi tavirlariydi. esma sen hep böyle rahat kiyafetler özellikle de pantolon giy. garip le sahneleri benim icin pamuksekeri tadindaydi:)) garip bey esma sana geldi savunmasiz,altinda baska neden arama.

ne yalan söyleyeyim süreyya faruk arasinda bengü de "aile" yemegi konusunda daha bir büyük savas cikar sandim ama öyle olmadi. faruk herzaman ki haliyle annesine de pek tepki vermedi,dedigi sadece "anne ne yapmak istediginin farkindayim bir daha yapma" oldu. sanki anasini tanimiyor,kadinin rahat oturmayacagi belli.

emir ilk defa baba dedi ve dogrusuda babasinin orada kalmasiydi. ama faruk bunu birsekilde süreyya ile paylasmaliydi. bunlari hep esma dan duymak zorunda degil. böyle olunca gelinimiz hep dış kapının dış mandalı durumuna düsüyor.
emir in kafasina babasinin süreyya ile evli oldugu simdi dank etti herhalde. böyle anti süreyya ci olacagini tahmin etmistim,etmistik.

dilara ne yapsan ne etsen annesi ile uyuyan,ona bu kadar düskün olan,annesinin doldurusuna gelen adamla asla mutlu olamazsin. tamam adem ve annesi cok cekmisler,birbirlerinden güc almislar ama dogru olan annenin ogluyla biraz mesafeli olmasi böyle vicik vicik bir iliski icinde olmamasiydi. hayrettir ki dilara kocasina ne kadar kizgin olsada yinede o feci aile yemeginde destek oldu.
süreyya bence böyle bir yemek tasarlamakla hatali davrandi,daha cok yeniydi,olaylar,yaralar kabuk baglamamisti . o yaralari kanatmak icin herkes canla basla calisti basta fikret,adem ve murat olmak üzere.

bir sahne icin diyecegim umarim kaynanasina dil cikaran süreyya nin icinde ki cocuk hic ölmesin,hic kaybolmasin:))

faruk un begümle yaptigi konusma dogruydu yerindeydi. 10 yil tabii ki insani degistirir ve faruk ta degismisti. malesef begüm durdugu yerde durmus hayatina baska birini sokmamis. mesela gözden irak olan gönülden de irak olur lafi begüme islememis,bu konuda da begümü anlamakta zorlaniyorum.

bade bir icim su olmustu ve murat la yaptigi konusmaya bayildim. ne olur bade murat a dönme ve seni oldugu gibi kabul eden o yakiskli cocukla mutlu ol. bazen korkuyorum o cocugun icinden bir canavar cikmasin ve murat in da bade yi kurtarma gibi sahneler olmasin. cok basit olur cok...

ipek i anlamakta zorlaniyorum kendi mutsuzlugun faturasini süreyya ya kesiyor.
simdi bu düsmesinin faturasinida ev halki süreyya ya cikaracagi kesindir. konak in bahcesinde kamera var umarim evde de vardir. yoksa vay süreyya nin haline.
umarim bebege birsey olmaz,ipek ölse hic üzülmem. umdugum baska bir sahnede hastanede ipek faruk faruk diye sayiklar ve fikret te bunu duyar ve ezik ipek ten vazgecer:)))

kafama birsey takildi senem in ev masraflarini kim karsiliyor acaba?
faruk un neden süreyya yi alip baska bir eve gecmediklerine anlam veremiyorum,hatta kendilerine ait bir evleride vardi. konakta süreyya nin ezilmesine murat ta dahil olmak üzere kizi ezmelerine izin veriyor?

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.