İstanbullu Gelin - süreyya paragöz biri degil,faruk ten cabucacik bosanmak

İstanbullu Gelin İstanbullu Gelin
süreyya paragöz biri degil,faruk ten cabucacik bosanmak istiyorsa 2,5 milyon tazminat maddesini neden koydurdu hala anlamis degilim. ben avukat can in bu maddeyi süreyya dan habersiz koydu sanmistim.
can i hakli buldugum bir yer var oda bunlar barissa bile en fazla iki sene sonra tekrardan bir sorun cikar. klask olacak ama faruk ve süreyya cok ayri dünyalarin insani. ben faruk ve begüm ve tatli emirle beraber aile olmalarini istiyorum.
var mi acaba benim gibi bu istegi olan,sanmiyorum.

ipek yine yapti yapicagini ve hemen esma ya yetistirdi,aptal kocasida hemen karisinin yalanlarina inandi. sanki böyle bir haberi ipek ten baska biri esma ya citlatirmis gibi.
bu arada ipek ve annesi dizinin en itici ana kizi. anasina bak kizini al misali:))

adem in annesi kina gecesi yapma istegi konusunda cok hakliydi ve yazik kadini neden cagirmadilar diye söylendim durdum. hadi süreyya leyla akli yok,senem bari hatirlatsaydi. tabii adem in annesinin oglu gelinine bagirirken yüreginin yaglarinin erimesi onu hakliyken benim gözümde haksiz yapti.

gelelim dügüne gecenin yildizi en şık kadini kesinlikle esma sultandi. tam bir star di ba - yil-dim.
faruk tekrardan süreyya yi dansa kaldirmasin diye nasil kendini oglunun kollarina atti:)) garip in ici gitti,ahh bir dans ediverselerdi bari.
süreyya nin sarki söylemesine bozulan faruk u anlamam mümkün degil. hele hele en kötü figüranlarin sacma sapan sarki esnasinda fiskos yapmalarina bir hayli kizdim. duruma mi yoksa cok kötü figüran olduklarina mi bilemedim...

garip dügüne gelirken keske kizinida getirseydi,osmanimizin boynu bükük kalmazdi.
en cok güldügüm sahne senem ve akif in o komik dansiydi:))) aralarinda da öyle böyle degil bir hayli elektrik vardi:)) hadi hayirlisi.
adem bombayi birakti sonunda,böyle birsey yapicagini tahmin ediyordum. ama karekter cok sevimli yaw ben kizamiyorum kendisine . ama bu bombadan annesinin haberi varmiydi iste onu merak ettim? garip in haberi olmadigi kesin ve fragmana göre adem e iyi bir ders verecege benziyor. yalniz dilara adem in bu yaptigini pek hos karsilamiyacagi kesin,kizin gözleri doldu. en mutlu gecesi bir intikam oyununa kurban gitti...

boranlar soyadlarini vermemek icin ugrasa dursunlar adem in bu büyük sırrı meydana cikarabilecegini pek hesaba katmadilar. adem karekterini seviyorum ama daha önceden de yazmistim asil suc babasi olacak adam fevzi de,her türlü halti yiyen o adem ve annesine sahip cikmayan yine o. tabii bir ölüden intikam alinamiyacagina göre sucsuz masum boran kardeslerden ve kocasinin kirdigi cevizlerden haberi olmayan esma boran dan aliyor...
esma da gelinin sarki söylemesini rezillik olarak görüyor asil rezillik in ne oldugunu gördü. bakalim itibarini nasil toparlayacak...

fragman yine merak uyandirici,faruk ve süreyya git gide ayri yönlere savruluyorlar. begüm de konaga git gide yerlesiyor,ben memnunum.
can i sevmeye basladim hadi hayirlisi:))

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.