İstanbullu Gelin - süreyya nin fotograflarda begüm ve faruk u gördü

İstanbullu Gelin İstanbullu Gelin
süreyya nin fotograflarda begüm ve faruk u gördü sanmistim ama görmemis. fakat faruk un hala begüm meselesini saklamasini cok yanlis buluyorum. hadi bakalim esmanin begüme siyaretini nasil aciklayacaklar.
sürreyya ya bebegini düsürecek yada aldirtmak zorunda kalacak.
begüm ileride esma ile faruk ve süreyya yi ayirmak icin isbirligi yapmasin sakin? önceden de söyledim faruk sanki kafasinda begüm ü bitirememis.
hala esma senem den ne istedi bilmiyoruz ama herhalde bebek dogdugunda senem in süreyya yi birsekilde alip gitmesi olabilir.

ezik fikret in ipek e resimler konusunda bagirmasini cok sevdim ama adam animda u dönüsü yapip yine ipek in etrafinda pervane oluyor. ipek saatli bomba gibi valla nerde nasil patliyacagi hic belli olmaz. bir yolunu bulup emir in faruk un oglu oldugunu ögrenir ve hemen süreyya ya yetistirir. dört ayak üstüne düstü hemencecik hamile kaldi. onlarin sevincine sahit olan cocugu olmayan evin hizmetlisi hakli olarak hüzünlendi ve bade onu hemen teselli yapti. ama esmanin sag kolu olan hizmetli hemen ceki düzen vermesi gerektigini belirtti. hic sevemedim ben o kadini hic,kadin robot gibi anlayisi sifir. varsa yoksa esma nin nasil kulu kölesi olayim düsüncesi var kadinda.

osmancik günlük tutuyormus off umarim cadaloz ipek onu bulmaz,ama birinin bulmasi kesin...

esmanin satilmis doktoru gercek hayatta begüm ü oynayan oyuncunun babasiymis.
faruk un da annesine bagirip cagirmasina bayildim ama oda sanki u dönüsü yapti. esma ya cok düskün oldugu icin annesi ne yapsa etse esip gürlüyor ama sonrasinda esma sultanim deyip herseyi sineye ceken bir hali var gibi.

esma kimseyi takmiyor faruk kac defa karismamasini söylese bile kadin bildigini okuyor. herkesin hayatini elinde tutup yönetmek istiyor. baksaniza simdide emir in saclarina kafayi takmis!
valla kocasi kesin bu esmanin dirdirindan yilip gözü baska kadinlara kaymistir iste.

ben süreyya nin süs bebegi gibi evin icinde yataginda olmasina kafayi taktim,kadinin bir fonksiyonu yok koca beklemekten baska...

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.