İki Yabancı - gunaydinlar herkese .. ay bugün çok mutluyum çok iyiyim

İki Yabancı İki Yabancı
gunaydinlar herkese ..
ay bugün çok mutluyum çok iyiyim ..kainatla zarinomada istek attim ..benden mutlusu yok ...bana bakin kabul etmemezlik geciktirmek felan yok ...yoksam (...)siz anladiniz ...ay çok mutluyum ...kuccugumde geliyo .oy ..
demetim ...demosum ..yani burda kalma sebebim nedenim sensin bikere sen olmasaydin çoktan bavulumu toplamış ..zerrem kalmadan yok olmuştum ..sen yazdin ..sondan yeni bi baslangicim oldun ..burda çok sevenin varmış duydugum kadariyla :-) ama kimse benim kadar ..sevemez :-)...bide ben birazcigin üstünde kiskancimda ...buraya üye olmani dört gözle bekliyorum ...demosum ..seninde iyi olmana okkadar sevindimki ..burdeki ilkimsin ..bikere yerin cokk ayrı ..burdeki sitede ..kendine çok iyi bak ..cabucakta dön ..ismini goruyum bana yeter ..
kankam eylulum ..sen nassin dizide iyi gidiyo ..bence bu dizinin en güzel tarafi iç konuşmaları ..yani 20 saniye sesiz bakismalar yerine iç sesleri konusuyo ..iyi fikirmis ...bide ben y.b. kadar muzikleri sarkilari iyi olan diziye rastlamadim ..saysan bitane cikar digerlerinden y.b. da çok var ..hepside birbirinden güzel ...neyse herkese hayirli günler ...

Oy Ver

5.3
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Sıkıcı

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.