Hıçkırık - kötüler hep kazanıyor. iyiler hep kaybediyor. senarist

Hıçkırık Hıçkırık
kötüler hep kazanıyor. iyiler hep kaybediyor. senarist kötülerden yana. kötüler akıllı. iyiler aptal,salak,gerizekalı. nalan , hukuk fakültesini birincilikle bitirdi. herkes , ilhaminin kötü olduğunu nalan’a söyledi. ilhami’nin kötü olduğunu anlamayan yalnız nalan ve azmi. bu kadar deli saçması senaryo gördünüz mü?nalan, en çok güvendiği kenan’a, hastalığını söylemiyor. kenan’a güvenmiyor, ama ilhami’ye güveniyor. ikinci hastanede mr raporu, başka hastanenin başlıklı kağıdı ile dr’un önüne geliyor. hemde dr’un önündeki ekrana online gelmişken. çok saçmalıklar var. izleyiciler sürekli karamsar olaylarla sıkılmak istemiyor. haklılar kazanması lazım. böyle sıkıcı senaryo istemiyoruz. zaten günlük sıkıntılarımız çok. bir tekme de siz vurmayın.
lütfen romantik komedi istiyoruz. herkes mutlu olsun istiyoruz. üzmeyin izleyicileri. kötü olaylarla, kötü insanlarla bizi strese ve sıkıntıya sokmayın. lütfen kötüleri el üstünde tutmayın. kötülerin başarılı olduğunu ve mutlu olduğunu öne sürmeyin. izleyicilere iyi yolu, doğru yolu gösterin. yoksa, millet bunalıma düşer. kötüleri mi kendimize örnek alalım? amacınız bumu?
hep kötülerin kazanması ve suçluların polis tarafından yakalanmaması, toplumu ve gençleri suç işlemeye teşvik eder. kamu düzeni ve toplum ahlakı bozulur. bu durum yasalara aykırı olup, yetkili makamlarca bu dizinin yayını yasaklanır. devlet gücünün seyirci veya aciz kalması düşünülemez. kamu düzeni , toplumun ve geçlerin suça özendirilmesi, bu suretle menfaat sağlanması, dürüst ve saf, iyi niyetli kızlarımızın, kötü emelleri için kandırılmalarına ve kandırılıp, hamile bırakılıp, öldürülmesi, kötü insanın yanına kar kalması,emniyet teşkilatının pasif kalması, başka hastanenin çok kolay suça alet edilmesi,tüm bu olayların, toplumu ve gençleri suça teşvik etmesi, herhalde yetkili makamlarca değerlendirilecektir.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.