Güneşi Beklerken - * gunaydın kızlar ,nasılsınız? sabah bir baktım

Güneşi Beklerken Güneşi Beklerken
* gunaydın kızlar ,nasılsınız? sabah bir baktım sayfaya, bizim begum gelmis :) hosgeldin begumcugum. sen gitiginden beri biz nobeteyiz bu sayfada canım.
sunaycıgım meydan okumanı kabul ediyorum ,soz bugun bir ara kafamdan asagı suyu dokecegim canım. bugun de burası bol ruzgarlı ! neyse bahceye cıkıp halledecegim artık,sozum sozdur :)
aman baharcıgım o yazdıgın dizinin konusu berbat. ama yani nedir bu iki kardes aynı kız sevdası anlayabilmis degilim! konu mu yok!
setten bugun resimler vardı. keremin ailesi seti ziyaret etmisler. bana sorarsanız kerem perisan gorunuyor.saclar uzamıs kıvırcıklasmıs,kirli sakal ve cok zayıflamıs. yasemin de balat setinde olduguna gore ,acaba diyorum hepsi aynı mahalleden cıkıp sonra zengilesecekler mi? gorecegiz artık.
baharcıgım murat yıldırım en son umreye giti.yazılan hersey dogru mu acaba? oyleyse bile hatasını gormustur belki? ne biliyim ,bilmedigimiz bir dunya .insallah yaptıysa da vazgecmistir. engin akyuregi severim, bir bulut olsamı izlemistim.superdi.evet handeyle yakısır. iki kara goz bakarlar birbirlerine.
yarın gbnin tekrarları baslıyor.siz izleyin bir bakalım ikinci izlemede yorumlar nasıl olacak? baharın okulu baslıyor, hayırlı bir donem olsun baharcıgım.
sabah gittgim yerde teoman bana oyle bakma calıyordu. direkt aklıma zeynepin kereme, barısı sevmedigini soyledigi sahne geldi. ah ah. valla benim izledigim yabancı dizilerde boyle bir cift olaydı amerikan dizi sekoru bu cifte cok sahip cıkardı! hepinizi opuyorum. aksama yine yazarım,o zamana kadar kafama dokmem gereken bir kova buzlu suyum var!!!bırrr...
* sabah begumun yazdıgını okuduguma eminim. ama simdi, yok olmus! begum nerede??? :)

Oy Ver

4.9
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Sıkıcı

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.