Güneşi Beklerken - * kızlar selam,cosmussunuz :) baharcıgım kurt seyt ve

Güneşi Beklerken Güneşi Beklerken
* kızlar selam,cosmussunuz :)
baharcıgım kurt seyt ve sura oyle kavga dogus filan olmuyorlar, hayat onları ayırıyor.bir turlu evlenemiyorlar.kurt seyt ,cok gel gitleri olan bir adam kitapta.is kuruyor cok basarılı oluyor zengin oluyor sonra batıyor iflas filan.ayrıldıktan sonra sura amerikaya gidiyor ,orada evleniyor. kurt seyt de murkayla tanısıyor. murka yasca kucuk kurttan ,murka onu cok seviyor .kurt seyt murkaya asık olmuyor,seviyor ama sura gibi degil.evleniyorlar iki kızları oluyor ama mutlu olamıyorlar. kuttun yine isleri bozuluyor vs bir suru mutsuzluk. murka erken oluyor. kurt seyt sonunda buyuk kızının yanında yasıyor ,en sonunda da kızının evinde intihat eder ,olur. evet nermin bezmenin ailehikayesi,dogrudur.kitabı cok guzeldir,akıcıdır. okurken guzel filmi olur demistim,hata ettiler dizi yaptılar.olmadı tabi.yeni mirkayla da olacagı yok bence.vaktin olursa kitabını tavsiye ederim canım.
aman ne bos dedikodu. sunayın dedigi gibi sanki kerem yaseminle cok arkadas da bir de ytyi tanıstıracak. zaten yaseminin kafasını kızdırmasın yt, yasemin onun sacını basnı yolar,kızda oyle bir tip var acıkcası.bence yurusun zaten:)
evet sabah olmaz o ekrarlar, okul donusu herkesin izleyecegi bir saatte koyarlar herhalde. ben tekrar izlemem de ,izleyecek bir suru kisi var.simdiden ilk on bolumun keyfini cıkarın diyorum kızlar.
baharcıgım sen derslerine lutfen,onemli bir senen. zeykeri istedigin zaman netten herzaman izlersin nasıl olsa!
kara para askı seyretmiyorum ama hande gelirse basrol olmaz,tuba yok muydu o dizide? bence hande daha iyi oyuncu ama ne biliyim tubanın ustune cıkarmazlar handeyi. kabul etmez gibime geldi.
aramıza isimsiz bir arkadas katıldı,adın ne? biz bu ekip seref meselesi sayfasına ransfer olacagız seni de bekleriz:)
simdilik bu kadar bizim takım, yine yazarım ama. opuldunuz kızlar.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.