Güneşi Beklerken - * gunaydın kızlar ,nasılsınız bu sabah ? gelelim

Güneşi Beklerken Güneşi Beklerken
* gunaydın kızlar ,nasılsınız bu sabah ? gelelim haberlere ; seref meselesi dizisinin ilk fragmanı 21 agustosta yayınlanacakmıs .kerem roluyle izleyenleri cok sasırtacakmıs. sasırtsın soyle ters kose yapsın biz de izleyelim .
ytciler haber uydurmuslar, yt medcezir ekibine katıldı medcezirin cekimleri basladı ve kerem de gelir gelmez medcezirin setine giti diye. gb fanları da yalanı ortaya cıkarmıslar ,yani set henuz baslamadı diye. ama yt medcezire katıldı mı onu bilmiyorum? medcezirle ilgili fazla bilgim yok sadece tutan bir is oldugunu biliyorum. ytden uzak duracaklarını tahmin ediyorum :)
baharcıgım eger begenir de izlersek gorecegiz burcu mu yasemin mi diye. yazdıgın gibi dizinin konusunu bilmiyoruz. bir de burcuyu daha cok severse seyirci tameri burcuyla yapabilir senarist. turk dizileri biraz seyirciye gore gelisiyor cunku. abuk sabuk olmasında ,tahammul edemem cunku.
evet simdilik bu kadar. hepinizi opuyorum. baharcıgım kardesine soyle,fragmandan ekini begendim ,iyi bir oyuncu olacagı belli :)

Oy Ver

7.2
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Güzel

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.