Güneşi Beklerken - * kızlar selam ,nasılsınız? sunaycıgım

Güneşi Beklerken Güneşi Beklerken
* kızlar selam ,nasılsınız? sunaycıgım baktım,anladım seni arkadasım. uzun uzun yazardım da burası yeri degil,zaten de yayınlamazlar:)l.herkesin kalbi temiz olsun insallah diyip geciyorum umarım sen de beni anladın arkadasım.
baharcıgım verdigin bilgiler icin tesekkur ederiz. tamer bildigimiz sayer yani. dedigin gibi iki kardes aynı kız meselesinden kurtuldugumuz gun ben daha cok turk dizisi izleyecegim demektir. bir de sukran ovalı mı ne o da oynuyormus,siyah saclı bir kadındı galiba,emin degilim ama onu da sevmem ben. o da soguk.yasemin soguk. sukruyu hic bilmiyorum ? bence iyi baslamıyacak dizi,eger reyting alırsa da keremin hatrına olur. konusu beni acmıyor ama senarist iyi,onu biliyorum. daha once de dedigim gibi ilk bolume bakarım sonrasını bilemem.neden hep iki kardes aynı kisiye asık olur bizim dizilerde? bastan soyliyim sukru de melis gibi cıkarsa hic cekemem.eger tamere baktıgımda kerem sayeri gorursem ,kerem bursinin oyunculuguna da zayıf not veririm.
yakında tanıtım filmleri cıkmaya baslar.eylule az kaldı.benim icin; benim adım gultepe ve bana hicran de (galiba adı booyleydi-hicranlı birsey iste)dizileri one cıkıyor.
hepinizi opuyorum kızlar. kaldık kackisi zaten.haberlesmeye devam lutfen:)
* aa kızlar, ozan severler, ozan beni boyle sev dizisine katılmıs. sanırsam trt de. ozanın oyunculugunu cok begeniyorum ,keremden daha fazla .ama zaten 2 sezondur olan bir diziyi ben izlemeye baslamam. ama izleyen varsa buyrun keyifle ozanı da izleyin. bilginize.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.