Güneşi Beklerken - * selam kızlar ,iftarlar acıldı ,allah kabul

Güneşi Beklerken Güneşi Beklerken
* selam kızlar ,iftarlar acıldı ,allah kabul etsin,dualarımızı da.
simdi yine kotu ornek meselesi yazılmıs ,ben de fikrimi yazayım.
opusmeyi bir kenara bırakıyorum onu sonra yazarım . evet dizide kotu ornek olabilecek durumlar vardı, ve biz bunu hep yazdık.pek cok defa adam kacırma, okul yakma , tehdit etme, ele silah alma, depoya kapama,lunaparka kitleme, okulda teror estirme , arkadaslara baskı uygulama, intihar etme,yalan dolan,hocalara kafa tutma,arkadas bıcaklama vs vs... evet bunların hepsi yanlıs ornekler ,katılıyorum.
bir de bunları yapanlar aksel ,kerem ve can olunca insanın hosuna bile gidiyor. dogruya dogru ,kerem ve aksel ne yapsa gulumsemedik mi? ben gulumsedim valla.hatta cogumuz yuru be kerem demedik mi? dedik. yanlıs mı? yanlıs.
bu kotu ornekler ne yazık ki gercek hayatta varlar. hem ozel okullarda hem de devlet okullarında. inanın daha beterleri var. ve insanın gozune hic sevimli gelmiyor o liseliler.
yani bu dizi ne yazık ki gercek hayata olabilen olayları ekrana tasıdı ama bunları bize sevimli gosterdi.bence hata burada iste.bu haaları yapanlar az yakısıklı olunca hatalar vay be adama bak oldu.
evet bazen izlerken ohaa dedik ama coguna da gulduk. yani ben guldum ama guldum dşye bana da kızmayın simdi. cunku ben, her sene disipline gitmis bir eski liseli olarak ,bazen de yaptıklarımı gordum. evet yaptım(onlar kadar olmasa da) ama simdi universiteye gidiyorum ve oldukca iyi bir ogrenciyim. ama hala aklım haylazlıkta.
yani sunu demek istiyorum , ne yazık ki tv de yanlıs ornekler hep var ve var olacaklar. ama tvde ki yanlıs orneklerden cok ,gencleri oramların ekiledigini dusunuyorum. ya da dogustan benim gibi yaramaz oluyorlar. genelde aile ortamı ya da arkadas oramı daha cok etkiliyor gencleri.ve evet size katılıyorum, tvde ki yanlıs orneklerde etkiliyebiliyor. diziler daha titiz cekilmeli ,haklısınız. ama her sucu da tamamen dizilere atmayalım. sonuc da dogruyu ve yanlısı bizler seciyoruz .
opusme meselesine gelince ; sunayın dedigi gibi izlerken herkesin hosuna giden opusme sahneleri her dizide var. olamlı mı? bu izleyene gore degisir. hoslanmayan da haklıdır, hoslanan da haklıdır.hoslanmayan izlemez, hoslanan izler.
yanlız suna katılmıyorum,insan 17sinde oyle opusur mu? opusur arkadasım. opusme kisiye baglı bir seydir. 17sinde hızlı kosarsın,30 unda daha yavas kosarsın gibi birsey degilki opusme. tarz meselesi,herkes farklı opusur. sevgiyi yansıtma biciminden biridir opusmek.felaket birsey degildir.ama vde ne kadarı goserilmelidir? o da yarı bir artısma konusudur.
simdi bunları yazdım diye benim de yuzume tukurmek isteyebilirsin ama bunlarda benim dusuncelerim. baska birsey yazamam,yalan olur.
kendimi ifade edebildim mi bilmiyorum? cevap gelir mi? saygı cercevesi icinde yazılmıs her cevaba yorum yazarım,ama hakaret olursa cevap vermem ,bastan biline.
biz bu sayfada hep tartıstık,hepimiz farklıyız cunku. ama arkadas olmayı da basardık cunku birbirimizin farklı dusuncelerine hep saygı duyduk.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.