Güneşi Beklerken - * sunaycıgım , yarın geliyorum, ben de fındıklı

Güneşi Beklerken Güneşi Beklerken
* sunaycıgım , yarın geliyorum, ben de fındıklı tarafında koye gidiyorum.babamdan sonra oraya ilk gelisim.yanımda iki arakadasımı da getiriyorum. sesimi bekle :) belki duyarsın. prs sabah donuyorum.
evet,51. bolum,kalıyor 3 . simdiden iyi seyirler kızlar. ay ama guzel olsun ,hikayeler guzel bitsin. zeykerin hayal sahneleri hep guzel oluyor da bir de gercekleri gorsek degil mi ? aksam bolum sonu yorumlarda bulusmak uzere kızlar. hepinizi opuyorum.
gbyi sevmeyen,igrenc bulan arkadasım ; okudum hep yazdıklarını ,cevap vermiyim dedim ama sunu da yazamadan gecemedim ; begendigin begenmedigin,sevdigin sevmedigin senin olsun ,fikirlere hep saygımız var.kimse gbyi sevmek zorunda degil ama senin icinde ki ofkeni de anlamıs degilim ,mutsuz olan insan bu kadar saldırgan cumleler kullanır. bu sayfaya girip yazdıklarına cevap almak hosuna gidiyor gibi, oyle ya birileri seni duyuyor cunku.yoksa neden hergun farklı saatlerde ofkeni kusasın ki ? bizim yerimiz belli arkadasım ,bence kaybolan sensin. ha bir de niye kanal degistirmekten kurtulasın ki? gbnin saati belli,gunu belli. e igrenc diziyse eger ,o saatte zaten baska kanalı acmıs olman gerekmez mi ? kabul et, gb yi aslında cok seviyorsun,zeykere bayılıyorsun,itiraf ediver rahatla.
sunay ve baharın yazdıkları ortada ,lafı cevirme, bosuna da kavga arama bizden sana prim cıkmaz.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.